Поздрав имам мала недоумица, со маж ми 3 месец како се обидуваме да имаме бебе,претходни контроли 1 годишно се чисто последен пап и хпв типизација...
Мајки вака, дали може да споделите искуствс кога вашето дете почна социјално да се насмевнува и да има контакт со очи пофокусиран. Моето е 5 недели...
@Bubish26 што бидна направи ли тест или доби?
Минатиот пат чекав цел месец.
Jas vekje 6+5 otprilila, so prazen gestaciski sakus od 13mm mislis deka so terapija samo ke pominam i da si odam? .. i bez kiretaza?
Jas sum isto samo so gestaciski sakus, 13mm bese, me pratija so upat na gak, mi rece doktorot deka so lekarstva ke se iscistam. Zosto tebe kiretaza...
Така е имаш право да го бараш ама работодавецот има право да те одбие...
Бол, Брач - Хрватска :sun: За мене една од најубавите дестинации за одмор, малку е тормозење додека стигнеш до таму, ама вреди. Буквално до крај на...
Бевме на доктор. Чистење со физиолошки и носко ни кажаа, да не даваме ништо друго.
Одвикнувањето од пелена ми се гледа далеку иако наполни три години. Значи строго јасно и гласно кажува дека сака да кака и мочка во пелена и не сака...
Австрија сум мила јас, тука ги им повеќе. Јас утре треба да не добијам, имам грчеви пак се надевам дека ќе е во ред. Колку е добро предходно да знаеш...
сакам линк од ташничето. Убаво ми гледа за деца додека возат велосипед
[ATTACH]
Pred 3 ili 4 godini
[ATTACH] [ATTACH]
Ne se pustam samo nikade ne navediv ne sum spremna mozebi zvucelo taka mozebi ne se izraziv dobro samo sakav da znam dali nekoja od devojkive imala...
Сабота ден за кулинарски хедонизам, недела ден за распекмезување и спортски активизам (се бањав во сопствената пот):muscle:. Да го преспијам...
Хај! Време е да се врати темата одмори. Каде да се оди од Германија? Сакам песочна плажа, сонце, чиста вода, а да не е Грција. Nea Pori пример во...
Само време за мене, никој да не ме замара:)
Koga si bila oti nekoj velat deka pocinal ...
Separate names with a comma.