Јас да :D
Вчера ја ѕирнав Антониа кај Steffonator на некаков ,,полиграф", доби прашање дали Боби треба да оди на Евровизија, одговори ,,и да и не, али повеќе...
Да ве прашам во однос на чувствувањето на бебето после флостеронот.Јас сум со серклаж од 16 недела сум со лежење сега сум веке 31недела со 11mm...
Стварно многу се намалени и мене ми излезе рекламата, единствено што ми текнува е да не не се опфатени сите ставки од стандардниот пакет во оваа цена...
Некој начека точак за 5000?
Има ли некој овде од Радовиш или Струмица а што му стигна известување за тестирањето?
[ATTACH]
Да не го купи некој апаратот за пуканки? Уште тоа немам дома хахаха Дали вреди или џабе ќе седи у некој ќош
@Slavejpile Мораш да си го прошириш кругот и да создадеш прилики за нови познанства, и машки и женски. И да дозволиш работите да се одвиваат во...
Како шо знам, во принцип прилагодени им се термините на поаѓање според летовите.
Па ти можеш да зборуваш со било кого за разни теми, да се дружиш, е сеа ако очекуваш стриктно со девојка да зборуваш и потоа да кликнеш со неа, нема...
Фала на сите за советите
Кажи дека ќе и' готвиш цел живот, веднаш ќе те земе :inlove:
Јас колку што знам, а и во мојот случај првите 30 дена ( имав 15 од матичен гинеколог и 15 од комисија) ми ги плати фирмата, се што е од 31от ден оди...
Сакам нови познанства и сакам муабети за храна, дискусии за посета на интересни места. Телефон оставам веднаш штом правам муабет со било кој.
[MEDIA]
Јас веќе оставив капар за пораѓај пред да биде понудава. Како што прочитав кај нив на сајт и за тие што веќе сме оставиле капар важи ако веќе не сме...
Djsport и во runners во гтц мах 300ден ако е
Не се наметнувам. Напишав на форумот колку чисто да знаете нешто за мене за да ми дадете совет. Ви дадов некоја слика за мене.
Separate names with a comma.