Zdravo. Kade mozam da najdam krpa poncho za na plaza za dete od 10 god , po moznost online strana.
12+5 сум денес.
@Feniksgirl koja nedela stigna?
Покрај продавнициве за бела техника го има и низ маркетиве ( Шпар, Рамстор, Стокомак, понекогаш и во КАМ носат).
[ATTACH]
И моето за менување пелена е хорор. Воспитувачките што се две во градинка едвај успеваат да го додржат да му сменат пелена, јас дома сама со него...
@IsaDenis Girl, плиз Еве, нека биде и дека 999 дена од годината се таму. Како може другата девојка толку да ти боде очи, ама лично твојот сопруг -...
Јави се утре кај твојот матичен гинколог
Znaci samo za porajgai do 15ti septemvri, jas sfativ deka moze da se ostavi do togas kapar za da se iskoristat promotivnite ceni
Pozitiven, ve molam kzete sto ponatamu prva bremenost mi e
Разбравме разбравме. Тебе не те разбираме зошто кукаш, а не преземаш ништо ?
Да се родиш со гласиште како нејзиното и сам себе да се утепаш. Д и ј а г н о з а.
Јас мислам дека ако детето е добро воспитано, и самото ќе умее да селектира што да гледа на телевизиjа и на интернет, а што не.
Без разлика колку деца имаш едно,две или пет треба да се помага.И не доагаат едаш годишно туку три пати,и тоа по 2 до 3 недели.
Јас го користам овој на Гарниер, го има во ДМ околу 550 денари. Го имам користено и овој на Хелиокер од Еурофарм, поскап е околу 1000 денари, но...
Како би изгледал Wajwai , кога би бил папагал ? —————> [ATTACH] П . С . Знам дека е добрата стара AI у прашање :rofl:
Пример, од класовите во кои сум била. Баш тие кои велеа дека не гледаат телевизија бетер фрлаа клетви и пцуеја од тие кои гледаа разна содржина....
Градници за доилки за поголеми гради,Е корпи ? Последно пред 8години од mothercare земав. Ама ја затвориле продавницата во Рамстор.
Прееска проверував на рафтовите процент на какао во црните чоколади. Благи ми се и оние со наводно 70-75%. Убаво реков, измама.
Separate names with a comma.