Како ќе им текне така. Кај мене одамна се немаше појавено. Еве го. Пиши Claim credit у срч и види дали ќе искочи. Можеби па тие шо праат по 100 пати...
Искуства со Social Hair salon?
Плочки се не се гранит Прозори врати у станот ми месѕес една фирма пред 15 17 год У куќата пак они Кога ке ти требат ке ти дадам контакт Имаат и...
[MEDIA]
Јас се префрлив кај него зошто претходниот доктор иако знаеше дека сум ин витро му беше гајле и ништо не ми даваше да испитам. Кај доктор Дејан...
Ја земав на биодерма ама изгледа ќе сменам, како што пишале не се размачкува баш а и мало пакување е некако па ќе видам
Бањарка за детето
[ATTACH]
Кога се скоковите во развој и регресиите после првата година?
Сум.
Сакам да се огласам како поранешна вработена во taskforce, која пред одреден период си даде отказ. Во фирмата влегов во 2023та додека уште бев на...
Девојки каде правевте Панорама пренатален тест, дали го нудат само Геномикс во Скопје или може и преку некоја друга лабораторија?
Предложете некаде блиску Грција на краците да биди да биди плитка водата за со мало бебе од месец сме и поголемо дете. Само Калитеа да не е
Мене ме нервира проповедање зашто нема силна логика во тоа учење и кога убедуваат, ми се чини дека ги прават луѓето будали или глупави....
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
ќе биде ќе се стабилира, пробувај да продолжиш прозори будност и да презаспиваш и кога тогаш ќе почне да ги врзува. Како и се останато, и ова е...
Исти сме, цело време е кенкава и нервозна бидејќи е недоспана 4 дремки има, денеска еве 3 по пола сат и една 15 мин Со многу мајки што сум зборувала...
А зошто да мора антибиотик? Не знам за ангина не памтам за себе кога фаќав како помала а ќерка ми пу пу се уште не фатила ама и она имаше воспаление...
Го купив овој мус во дм, околу 200 денари +/-, не е лошо, но јас не наидов ракавица за нанесување па ми е малце нерамномерно на одредени места. Ќе...
Separate names with a comma.