А втор скрининг кога се прави? Првиот го правев кај матичната, за вториот треба 2 мислења така?
Ние сме таа вораст и исто до кај година не пуштавме тв, сега пуштам некогаш кога ќе згусне бубабу на јутуб и песнички од фестивали мн сака..
Од 18та е 5ти месец.
17та недела сум тоа е 4рти или 5ти месец, ако може некоја мајка подобро да ме упати, пошо различно секаде ми дава некаде од 18та недела се смета во...
Исто.. На 1 месец старост беше од лош вирус многу затнат, сакаше да пие не можеше. Се мачеше тогаш со дишење па го однесов на дежурен и не...
Да и ако го смените пакетот треба да си ја платите разликата на сите претходни прегледи каде сте користеле попуст
Стојка и ?
[MEDIA]
Не заслужив ваков третман!!!!!
На 4ти ден од циклус имате закажано преглед? Дали до тогаш ќе ви прекине циклусот? Мене ме закажа на 5ти ден но јас имам 7 дена циклус. Не знам со...
Ve molam za mislenje i sovet, 14 meseci sme, do 1 godina ne gledase ic TV , deka ni doma nie ne gledame voopsto. Sega koga e zesko preku leto i ne...
здраво предлог за 4 ти роденден во лето , да не е игротека :)
Син ми исто беше пред 3 месеци, 4 месечно бебе. Двапати сред ноќ го ставив во кола да го носам пошто исто минимално мокреше. Но, нормално е ако се...
Темно шише стаклено за да направам парфем . Каде може да најдам ? Прашав во рефан немаат , само проѕирни
Summer Vibes:sun:(poolparty):d: [IMG]
Женски пола Скопје го свртев и не можам да најдам убава зелена кутија за шолја од 250 мл. Дали имате некоја идеја кај може да најдам по Скопјево...
Кога би можела да знам дали еднаш помисли на мене кога заминуваше... Како ќе издржам? Дали ќе издржам? Како ќе најдам мир? Како ќе продолжам? Ти...
Како ќе им текне така. Кај мене одамна се немаше појавено. Еве го. Пиши Claim credit у срч и види дали ќе искочи. Можеби па тие шо праат по 100 пати...
Искуства со Social Hair salon?
Плочки се не се гранит Прозори врати у станот ми месѕес една фирма пред 15 17 год У куќата пак они Кога ке ти требат ке ти дадам контакт Имаат и...
Separate names with a comma.