Каков талент сум, учејќи и тестирајќи на компјутеров, му ебав мамата :)))
Минатиот четврток почнав со стимулации бемфола 225, лх ми беше 3.3 додека Е2 22.1 на втор ден од циклус, денес на 6ти ден од стимулации лх ми беше...
Да не има некој паралелен живот што досега успешно го криел, па нешто искочило од контрола? Не мислам само на друга, може е коцка, може нешто трето....
И моево фати некоја вироза уште во петокот, блага температура качи 3 пати, вака пие вода и јаде, не нешто многу ама ок е. Сакав да ти речам...
Ако касно била овулација можно е, пошо докторот те води по последна менструација, затоа покасно се пресметува т.е корегира и според големина на плод....
Оф леле тешко е додека стекнат имунитет… не е ни мојава поарна ама ете тераме некако. Откако тргна во градинка 2ипол месеци без прекин е со растечен...
[ATTACH]
Се повеќе мислам дека се било глума само првите години и сега си го покажува вистинакото лице... Мислам дека дури и има некој психички проблем зошто...
Тогаш 2, наутро одма после спиење и навечер пред легнување. Од 18м остана само тој навечер и на 20м се одби скроз сам :)
Зошто го нема во ДМ, два месеци го барам. Јас за моите го земам, не знам каков вкус има, кафе не пијам.
За ушните инфекции првиот пат мораше антибиотик затоа што имаше собрана течност во средно уво и тогаш бајаги се лечевме, скоро месец дена… останатите...
Направи бета, само така ќе знаеш.
Уште мислите дека било која влада од независност до сега сака/има амбиции да влезе во ЕУ? Душички :))
Аа не сум знаела
Само Alverde Hydro. Ја имам користено еднаш, супер лесна крема за секој ден, брзо се впива во кожа ама хидратантна е. Првата што ја има постирано...
Мајки, тие што сте доеле подолго (има 16 месеци, желба ми е до 2 годинки да тераме), колку подои сте имале во денот кога се вака "големи"?
no kaza mozebi mn kasno se slucila bremenosta pa da videme hcg ako e mal znaci e rana bremenost ako e visoka vrednost valjda e vanmatericna kkao sto...
6ta
Ve molam so iskustva so medikamentozna terapija. Sto da ocekuvam? Sto znaci obilno krvarenje? Denes go ispiv toa ednoto apce, vo cetvrtok ostanatite...
Separate names with a comma.