Јас веќе две недели и облекувам шорцеви и маичка по кратки или боди по кратки… и од вчера ми е цела исфрлана со вруќаници :| мислам топло е за...
Здраво, најчесто какви задачи се паѓаат на испит математика за економисти од темите за прв колоквиум? од втор за сигурно ќе има на испит за...
Дали некој ја има користено лепенката Artcure која ја има во medicus help против болки во кичма? Ве молам ако ја користел некој кажете ми дали помага...
Ве молам за ваше мислење/искуство. Имам многу трансфери без ниту една имплантација. Денес ги зедов резултатите за витамин Д, многу низок, а и...
Немој да се секираш, колку и да ти е тешко пробај да се фокусираш само на позитивни мисли дека све ќе биде во ред. Кај мене беше слично поради касна...
Незнам како во 4 недела и видела нешто на ехо,а камоли и едниото недоразвиено.Сеуште ти е многу рано за било што.Природно ти се или инвитро.
[MEDIA] Ме изнасмеа и коверов хахаха
Da da rece toj utre i zdravje vo petok pak da sporedi vrednostite
Планирав ама видов дека пишува дека е за 3+ години... Мојава нема сеуште...
[MEDIA]
Можно е и ова...
Јас земав на интекс од џамбо мн е убаво имаше и розе и сини. Ужива на плажа во него сега моментално на тераса се шлапа преку ден, за 10тина дена пак...
Супер. Ќе чекам да пренесеш импресии.
Eucerin kids sensitive sprej.
Мајки совет за лосион за сончање со SPF50? Се изначитав се и сешто на интернет и на крај појма немам што да купам :D
Ја од петокот неможам да се најавам со код/пин, воопшто не ми ја дава опцијата. Дали и кај некој друг е вака?
Како ги облекувате за во градинка периодов? Ставате ли боди по прерамки одоздола или не? Јас уште ја облекувам со боди на прерамки, блузичка на...
Препорака за гел лак нокти во населба Аеродром? Од каде сте најзадоволни?
Separate names with a comma.