[ATTACH]
Спиј во дневна чим така. Мораш да прекинеш да размислуваш на тоа. И да не заспиеш, океј, ништо нема да се деси. Да не се оптеретуваш со тие мисли,...
Probaj so bekutan cajce
Човек сам на себе треба да си се допадне и да е задоволен од себе. Ако очекуваме од другите.. Сакајте се :)
1. аритметичка или геометриска прогресија 2. обично даваат кратка задачка од комбинаторика (и оваа често носи помалце поени така да не е многу...
[MEDIA]
Ништо страшно. Лапароскопски е така што супер ќе поминеш, првите два три дена се најтешки. Ти закажа веќе? И месец дена ќе ти следи боледување плус.
Да рече не секирај ке имаш уште едно дупче плус за килата ништо страшно и нормално очекувам појке болки...сега се решив што сака нека биде.. поздрав...
Da mene mnogu bezvrska mi se isponasa zatoa i prasav
Да, толку е едноставно.
Јас проблемот со несоница,го решив,со маска за очи Ја ставам маската и заспивам,иначе заспивам во 04 и 05часот
Нормално со неговото име
Не се стресирај. Докторот е пресмирен, препозитивен, јас бев толку смирена затоа што знаев дека сум во добри раце. Ти кажа дека може и двете да ти ги...
Денес ми правеше скрининг, онака, не сум нешто воодушевена. Нема ни лоши ни добри зборови.:)
За колку време ти ги извади конците Александар? И се надевам дека се осеќаш многу подобро..Закажав денес за кај него за жолчката и килата ми остави...
Една недела,никако да стигне пакетот до аеродром
повели https://share.temu.com/FFYkIdcd09B
Да, да, секако ќе прашам .Се надевам ги прават на клиника.
да издвоиш, мене многу ми е убава. од понеделник до петок нема многу гужви, ќе најдите место сигурно, 40€ две лежалки со чадор на првите 5 реда,...
мислам дека можеш овие при хистеро, прашај го докторот што ќе ти прави.
Separate names with a comma.