А проба ли со медот?
Минатата недела враќав едно парче и ми вратија пари за два дена.
Мајки со три мали деца да ми предложите детски седишта кои се потесни и некако би ги собрало во седан со 5 седишта? Моментално со двете седишта кои...
Со првото воскреснав во 13та недела, имав и енергија наеднаш и конечно можев да каснам нешто. Ова брате стварно сака да ме убие. 13та недела сум, и...
По јас сум 29 + 4 кај кој доктор ќе се порачаш или кој ќе ти се падне.
Најголемите промени ти се случуваат сега, не очекувај дека ќе можеш да пешачиш ко предходно, ама тоа е нормално. Јас се збунив кога наеднаш почнав да...
Мене ова ми се јавува на периоди и само од себе се трга, ама стварно е лошо чуството да легнеш и мозокот уште активен мисли мисли и уште полошо...
Дали некој ја продава книгата "Игрите на гладните" од Сузан Колинс,
Деца без фокус и концентрација за учење, неспособни една лектира да прочитаат а камоли да ја раскажат. Речете им фала на екраните. Ама битно "моето...
Не гледајте маркети, туку држави на производство. На пример, ако користите Head and Shoulders шампони, купувајте ги само оние на кои Романија или...
Ти благодарам многу на одговорот! Се надевам дека се ќе биде во ред бидејќи направивме Нифти, сите резултати се со низок ризик, прв скрининг кај...
Зависно од видот на преглед, обичен 4700 скрининг околу 6700 (не можам точно да се сетам колку платив, ама така нешто).
Дедо и внука испаѓа. Типот не мора по дефолт да е педо, али не е нормално толку млада девојка да има . Многу недолично и гнасно
New year , new me :D . Се ова горе наведено , ама има промена во делот за себе :D . Не би си купила луксузно станче , туку вила во Италија , на...
[ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Епа, се помешале тие кај што прочитав. :D Ама, дефинитивно нема да има некоја разлика во понудата бидејќи нудат исти ствари по исти цени. :rofl:
Ми се случило од работа да побараат нешто од мене за социјална мрежа на која сум активна. И изречито сум рекла тоа е мој приватен профил, не ми е...
Тогаш не би требало ,ако воопшто не е бизнис ориентирана и поврзана со линкедин.Не знам искрено што да кажам.
Separate names with a comma.