Се навикнавме веќе, не е тешка иако е гломазна.
Немам, провери крвна слика и урина
Сапучето за флеки од Дм ми е идеално за ваква работа,пред перење добро намачкај со него нека постои малку така па во машина за перење :$
За жал 2 пати го одев овој пат, првиот некако по страшно поминав сега ок (првиот пат се правев мн јака не се напив апче против болка и се зезнав)...
Здраво, да предложите ресторан за ручек во Скопје со паркинг? Фала.
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Може е до годините ама може да е и до хороскопот :wasntme:
Pasta od soba bikarbona , ke ja rastvoris so voda ama pogusto da bide ke namackas ke ostavis da stoi nekoj period i posle peres normalno
Како се вадат темни/ жолти флеки од дезодоранс на бели блузи?;( Сите бели блузи ми се темни, 1000 пати ги имам преперено и тоа на висока температура...
Togas odev Kaj Lazarevski intralipid primiv na den na transfer I posle uste ednas posle pozitivniot test.
https://youtube.com/playlist?list=PLH9C08qrQ7S5VcisHlh0cRDhN2d_OBJpb&si=kwAUQClqrDwxPqUO
Во ваикики имаше ваков модел ама шарени.
Ами така е кога старееш, еве јас се нервирам кога ги разместуваат производите во маркетите, точно знам каде стојат и кога ќе видам дека не се таму...
42.112
42.111
Не ми е пробана, ама не е проблем ќе ја земам и таа , морам да пробувам додека не најдам која ми одговара. Малце глупаво е што нема тестер ама тоа е....
Пробана ти е Beauty of Joseon? Оваа обичната, во беж тубичка. Мислам дека нема кожа на која не ѝ одговара кремава, сега нели и прашање на вкус е. Ама...
[MEDIA]
Да, јас имав високоризичен 45, на биопсија излезе хроничен цервицитис. После година дена од претходната типизација направив нова и сега немаше...
Никако Само трпение….ќе помине
Separate names with a comma.