Сега гледам, извини. Супер е, ќерка ми ќе е во јасли до Ноември. Таму е од 8 месечна возраст. Учителките се префини и премили, се грижат стварно. Јас...
Не сум користела ништо од овој бренд. Ја имаш пробано Hydration station од Geek&Gorgeous? Таа е одлична за во лето, со лесна и хидратантна формула....
Еве моите импресии од балетот. Не сум ја читала книгата Мадам Бовари, отидов сосема неиформирана за содржината и да се пофалам успеав да сватам што е...
Како јас да се читам од лани. Мајка, ништо не помага. Пробај б комплекс бекутан, тоа ми препорачаа да пие кога син ми беше таков. Единствено како ќе...
3м 7 800 гр Мојата матична должина не мери
[ATTACH]
Те дал Господ здрав, прав, млад па згора на сè и одреден период во странство си живеел и ти да се вратиш во Македонија и за некое си просечно работно...
Памукот е за нијанса подобар. Сиднеј мн мириса и на кинеско во Пепко не сум приметила
Ajде некој искусен трчач да ми даде совети, почетник сум во оваа активност:) Вежбам активно веќе 6 месеци, почнав прво 3 месеци со ATG што доста ми...
Е како да не. Кај мене е дај шта даш, па ако не ми чини, го окривувам хороскопот. :rofl:
И мојата мајка ги нема видено внуците па шо :D. Не се потресувам ич. Немаат сите родителски инстинкт бе. Повеќето праат деца оти според нашево...
42.115
[MEDIA]
Апликацијата за во живо следење не им работи баш океј, има линии каде шо покажува само за во еден правец а за враќање не.
Не е касно.
Здраво девојки, ми треба совет од корисничките што користеле Нивестим. Ме интересира кој период го користевте, ако сте го користеле од добивање на...
И во мојот случај не сакаат старите на мм да ги гледаат внуците, ама па за поени кај мм му викаат како демек јас не дозволувам. А тие кутрите...
Separate names with a comma.