Мислиш пичкопаченици и куропаченички?:D
Не знаат да разграничат сериозна врска од ова другото. За другото немам точен израз, ама би го објаснила како: заедно сме, убаво ни е, ама не сме...
Збрлавени ти се хормоните од апчето ќе треба некое време да дојдат во нормала
Живо ме занима, би уплатиле кај дечково тренер да ви биде? Верувам не. Види бе, стомак пуштил, сТрам да му е. [ATTACH] Ова е Кристијан Бламенфелд,...
Е ова ! Затоа и сум ЗА живеење заедно пред брак. Не е исто да си одите на кафиња, на гости и да живееш со некој да делиш цел ден и простор заеднички....
Фала :l:
Ако станува збор за личности, се грижам за оние за кои стравувам дека ќе умрат пред мене и дека ќе морам да продолжам да живеам без нивното...
Брат, место да ни пишуеше по не знам кој пут за девојчево на форумов да и се пуштеше не ќе беше лошо... :D
Ne sum tolku strucen ama i od dvete pomalku taka da koga ke se smiris se ke dojde na mesto
Fala ti mnogu, a dali e od toa samo sho sum isplasena ili i od apceto?
Isplasena si i pravis panika zatoa ti kasni a nema mesto za panika
Предобра е. Акција и романтика стил.
Само да ти кажам фала, ми ја спаси наметката. Ја исправ со сапунот пред недела дена и цело време те мислев. :*
[MEDIA]
@Mishela Да таа ја имам пробано пред некоја година,ок беше мислам. Туку оваа од Балеа се мислев и јас да ја пробам, се мислам помеѓу таа тие со Q10.
Некој бил во Пепко :) Како е, добро ли се снабдени? Фустанот од каде е?
Не знам дали прашањето ти е реторичко или буквално, ама е интересно и сакам да го одговорам. Лично за мене - мојата емоционална реакција. Кога со...
ние втор ќе идеме на 8месеци
Димитриј или Константин, што мислите?
Separate names with a comma.