До вчера калорифер пуштав и седев по блуза на долги+дуксер.... :D [IMG]
Како се стопли наеднаш :inlove: Мерак . Нашиот базен веќе една недела дремеше, чекаше да најдеме време да го наместиме. Во време корона имавме исто...
Јас лани во јуни од како поднесов документи добив одговор за 5 дена,оваа година исто во јуни добив одговор за 8 дена. :) На меил. Не е како порано да...
Дали има некој искуство со оваа количка?
Здраво, денес бев на преглед и според менструација сум 6+1 а според сакусот е 5+1.. виде само сакус ми рече рано е уште.. нзн како е можно кога бев...
Ти благодарам, ќе одам и на второ мислење. :l:
Od zegin
Alergii leto haos
Летизенот од каде?:inlove:
Само што крајот воопштп не ми се допаѓа..
Сериозно????? (facepalm)
Праќаат слики секој ден. Обично се работи поврзани со фигури, бои, цртање, сортирање по форми и бои, со животни и сл. Иначе 15 деца се, ама секогаш...
Дојдов да си се пожалам дека со неспиењево покрај бебуш подочниците ми се направиле ко варени тестиси. Ги зачитав последните коментари за лепенкиве...
Ќе слушнеш за ново бепче, принова :inlove:.
Продавам рачна пумпа Чико, неупотребувана, баланс велосипед и подлога за бебе со висечки играчки. Слики во порака.
[ATTACH]
Don't Die Bastard.
Имав момент на епифани кај шо си помислив 'а зошто го праам ова?' и ми пролета мислата дали стварно се грижам или 'некој ме убедил да се грижам',...
Separate names with a comma.