Бев вчера во Капитол и се качив до горе до Пепко најмногу заради евтините занимации за деца, во Србија имаа многу евтини пластелини, боенки, колички,...
@Bubish26 , блиска вика без сет темперни бои на плажа не тргнувам. По цел ден детето бои камчиња, ги мие. Тоа и е главна игра. Како идеја плус....
Морген :sun: Шубаво временцево. :sun: Дали сте пријавувале некоја нерегуларност во dhl? Некако немам надеж, оти знам дека таму константно примаат...
Здраво мамички Малава е 4 месеци, ја дојам но и на дохрана е Преку ден од дохрана јаде по 60мл и воглавно денот е ноќ а ноќта е ден и ноќта бара...
И јас се полажав по овие, и купив рол-он, ама не го прочитав составот пред да купам. Имаат алуминиум, за жал. Иако природна алуминиумска сол е...
Дали некој ги има пробано кремите на Balea , дневна и ноќна со q10?
Само вие зезајте ги гревовите сликани у автобуси, утре ќе ви бидат надредени.
Да да, имам користено креми за лице , чистачи исто и крема со спф фактор 50. Добри се , но кога купувам од нив порачувам од официјалната страна зошто...
Дали може рецепт? Фала :inlove:
Знае и ќерка ми така да направи понекогаш, повеќе ми личи како да се замислува, не како да гледа негде. Кога ќе ја викнам прекинува така да не сум...
Морген . Ние Македонија оваа година можеме да ја заборавиме . Со две школски деца , со мојот одмор кој е во летен распуст само 3 недели . Со цените...
Колку многу омраза во толку малку реченици. Кога долго време си во иста средина, не секогаш ги гледаш работите објективно. Дури кога ќе излезеш од...
Не ти треба фискална за вараќање.
19500 плаќаме.Да и кај нас ги мешаат во одреден дел од денот со поголемите или ги носат на музичко кога имаат еден ден во неделата. Важно ни се...
Здраво девојки. Дали навистина помага шамопонот Ducray Anaphase против опаѓање на косата?
Ајде Мехико:clap:
Ама па сеа моеш миничи да носиш, шорц, сукња, скорт, фустан лесен, кроп топ :inlove::inlove::inlove: Обожавам да се глеам у кратко, расте самодоверба...
Мислам дека не. Фактура имаш, симни ја и испринтај ја.
https://forum.femina.mk/threads/crazy-labs.34685/
https://forum.femina.mk/threads/proton-mail.34482/
Separate names with a comma.