[ATTACH] [ATTACH] Скроз океј чоколади. Она со млеко е баш лесно и не многу благо, а второво со полнење со путер од кикиритки е баш соленкасто,...
Хелоу женски :hai: Што мобилна клима да земам а да не се поврзува со прозор? Не се издржува топлово. :sweat: Инаку нели спомнав се преселивме. На 4ти...
Многу ви благодарам за споделеното искуство, ме интересира уште каде можам да најдам филтри и ќеси? Ги има по салониве?
Оваа година се мислам за Афитос, искуство? Каква е водата, плажата? Дали има медузи, бранови?
И јас го пиев овај витамин Ц поради вежбање со тежини и стварно е добар а ценава е супер и повеќе од супер.
I dvata gi piev i nisto podobar se pokaza ovoj evtiniot pozz [ATTACH]
НетокмА? :)
Значи ти си од тие шо у зима идат со шорцеви? Е тоа ти се вика издржливост :inlove:
Ми се насолзија очите читајќи... Јас имам 6 год синче и бебе од 8 месеци. На почеток големиот беше поголем плачко од бебе, ме влечеше за рака и ми...
:inlove: Ми олесна
Личност која се исмева на дијалекти, место на живеење, хобија ми се личности шо не виделе подалеку од нос, ограничени. Непопуларно број 2: Никој не...
Фала за препораката,ќе го видам и тој хотел. Нема тука патење од 5*,само прифатлива цена и најважно не се замараш со пешкири носење и колку плус пари...
Јас порано бев опседната со тенис, буквално не испуштав натпревар. И најмалите турнири од АТП 250 ги следев. Да знаеш како сум гледала у еднава рака...
Не, у лето ја гасам коа ќе олади, не стои упалена со месеци. Плус друго работи коа лади друго коа топли.
Еден од најдобрите стрелци, близу 1000 гола, шо до сега никој не успеал ама ајде, смешен бил :D Ретко кој успеал да стигне до таа возраст да игра :D...
Луѓе кои мислат дека спорт е машка ствар ми се полупроизводи :D
Хејтер. :D У лето не ти брмчи климата? Мене ми се свиѓа и апокалиптична атмосфера понекогаш ме става у некој филм таков апокалиптичен. :D
Жени опседнати со утакмици ми се бламажа невидена. Не знам зашо ама ми имаат некој вајб као муживе пред кооперација шо се. No hate, гласно...
Хмм нез точно мислам негде после 10м, на годинка веќе имав воведено кикирики лешник бадем и фстак и еве 2 месеци покасно не ми текнало друго да...
Separate names with a comma.