Додека светов се занимава со вештачка интелигенција, полицајците во Македонија ќе можеле да носат брада и тетоважи :rofl: И сеа коа ќе те запри, да...
Препорачајте некој добар чистач на прозори. Во станот имаме прозор од 1.2м кој е фиксен и не се отвара, па барам начин како најлесно да го исчистам.
Како ти е со две деца? Се сеќавам на тебе дека ептен беше решена за едно дете и баш се изненадив кога те прочитав дека си се решила за уште едно. Па...
Мојата вака слично се претепа на лизгалка, и го поминував со хидроген 3% и се среди за неколку дена. Мојава и рана имаше.:drunk:
Да може во исто време. Ќерка ми вадеше двојки и четворки заедно. Само фрезидерм сум мачкала и осанит гранули, бело вино не
Кај нас на секое име ќе најдат да му стават безвезе кратенка :D
Ќерка ми се сопна и се гризна паѓајќи и малце и потече устата кај што се гризна. Имаше крв ама се смири ама отеченко и е бајаги устата како филер да...
Искрено не ми се случило.И никогаш не сум имала ист протокол секогаш сменувале нешто.
Zdravo na site Znae li nekoj da mi kaze odprilika na den po kolku mm rasnat folekulite. Treba da pravam inseminacija, bev na pregled vo petok imav...
Денес конечно се наспав 8 саати. Убаво било, мада од тогаш до сеа шо не напраив, како би си легнала сеа...утрово чашата со тазе ставено нес ја бутнав...
[ATTACH]
Двете се убави, а мене повеќе ми се допаѓа Димитриј.
Од каде да купам муслинско пончо?
Колку што видов на инста веќе се почнати попустите. А го има само во ист гејт
Димитриј :)
Па може да им кажете барем да знаат дека не го прифаќате тоа како одговор / оправдување за нивното незнаење ,кога сите ќе им укажуваат на тоа ,може...
Сакам да одам на море и да се сончам цел ден и единствен "проблем" да ми биде каков коктел да нарачам.
Задолжително плаќа таткото алиментација во зависност од висината на пријавената плата @Снегулк@23
Да, јас ја носев ќерка ми. Пиши ми слободно @zvecarka
Separate names with a comma.