Јас пијам 12 години 20 милиграми,имав поспаност првите месеци,сега немам,мене единствено зепирата ме врати во живот,друго ништо не ми одговараше,...
Охоо нашала линии Претрудно си
Од дм, од зегин овес има некој органски. А киноа јас не ја киснам, само убаво ја перам под млаз вода мин 2 мин (во цедалка ја ставам и пуштам вода да...
Ехо за 1 недела 10 дена
Нема
Се ќе биде во ред! :hug:
Според нејзе проблемот е локален (крајниците), ама кажа ќе ни закаже и преглед кај имунолог, само што се уште чекаме за термин.. А што поточно е...
Синчево мое прво имаше на грбот многу и тоа црни, тенки. Му останаа, а ми викаа ќе му паднат. Уште си ги има, 6 години е. А второво само на ушињата...
Не можам ја вака да живеам не можам Се распаѓам крај
Срц НЕ постои никаква опција да се лажно позитивни. Претрудно си бееее:inlove::inlove::inlove: Оди на лекар.
:hug:
ПРЕТЕРИЗАМ !!!!!!! ЧОЕК СУМ БЕ ОД КРВ И МЕСО
Прво, зошто мислиш дека не би можеле ? Ме познаваш ? Второ не ме интересира мене дали си била саркастична или не, моето мислење не се однесуваше на...
Како до упат кај Јани , никако до термин да се дојде?
Љубовта нема крај Го менува само телото Бара нови промени Бара нови константи Љубовта нема крај Само менува правец Па, зошто тогаш солената вода...
треба матичниот да то отвори боледување и да те упати кај специјалистот, за до 14 дена ќе одлучи специјалистот,
[ATTACH]
Фалаа :l:
Каков овес давате на бебе и како спремате киноа, дали ја киснете одвечер па сабајле ја варите?
Мораш сам да осетиш, секој организам е различен
Separate names with a comma.