Avent, баш вчера му ја сменив цуцлата, купив со поголем проток и супер ја прифати ама еве денес борба и плачење. Сега во 2 сам се разбуди не беше...
Повторно не работеше се до пред еден час, проблем со конекција вика. Дали стварно ги туркаат серверите..
Private Girls From Your Town - No Selfie - Anonymous Casual Dating https://PrivateDates.live Private Girls From Your Town - Anonymous Casual...
Не. Може и со сведителство од оснивно.
42.122
Па дома и моите за ручек јадат месо обавезно ама на одмор гледам полесно да поминеме, а пак протеин да внесат затоа можам и со пржени кришки ручекот...
Од ова што наброи се' јаде ама таквите работи и' ги давам за појадок или вечера, а за ручек барем 5 пати во неделата јаде месо или риба, затоа сега...
И моиве се научени на домашно, па најчесто брзи јадења за на одмор ми се тестенини, супи, леќа, варени јајца, пржени кришки, динстан стек, палента, а...
Хахаахахахааахахахах, ама како така сеа и ти! :rofl::rofl::rofl::rofl:
И жени, реално.
И јас, најверојатно за два месеци морам да се одлучам дали маче од ова раса или бишон.. Немам искуство никакво, а пред да земам сакам се да знам, да...
Што готвите кога сте на одмор со мало дете? Сигурно ќе јадеме и надвор, но дали секој ден? Има некој да сподели некоја идеја на темава? Освен шпагети...
Фала за одговорот сме биле и сите плажи ни се видени така што секако нема да се малтретираме секој ден в кола и да шетаме по плажите, изнајмивме...
Какво шише и цуцла користите? Да не му е голем отворот. Можеби и грчеви има затоа плачи, дали даваш капки против грчеви?
Тие кваките за врата од што материјал се? Многу се модерни!
Преморено! |-)
Исто и јас ради мајка ми гледав и синоќа и сега… Фаворити ми се Мидхад и Тамара. И нашата е топ, гласав за неа како поддршка.
Почни, за некое време ќе имаш резултати, нус појавите се исти со физичките симптоми на анксиозност. Јас не би пиела алкохол со АД.
Лага ЛПМ сака корнфлекс
Сега има голем избор за спф креми, сигурно ќе најдеш некоја соодветна за твојата проблематика, има доста мислења и предлози.. Нашите дерматолози ги...
Separate names with a comma.