Каде можам да најдам вакви гаќички што се облекуваат под фустанче? [ATTACH]
Сува слива да пробаш да свариш и од водата да пие. Круша. Банана ако јаде, да е ептен зрела. Недозреана прави запек. Парафинско масло да прашаш...
Да се пријавам како "немајка" која свесно остава бебе да лиже далечинско од ТВ. :D И не го лиже по цели денови, туку по неколку секунди и го остава,...
Похо Бела дали работи за похованици? Или друг предлог дајте ми. А лебчиња за мали бургерчиња од каде може да набавам?
А ти кај виде да те имам спомнато ? Зошто мислиш дека за тебе се однесуваа нашите мислења ? Правдање: Правдање: овој дел за моралот. Истото го...
Маја Каличанин, во Систина.
Ме збуни, помислив има новина и град Скопје почнал да дава пари, па сум пропуштила да поднесам. :D Инаку, за тоа што праша, по поднесување во...
Фала на споделеното. Меѓутоа не сакам апликации, купени програми и сл. сакам баш тренер. И тоа машко преферирам. Ќе звучи ова лошо, ама ќе го кажам....
5 ипол години. Имав и јас фобија. И оправдано било. Не сум јас од најмајките што никад не се жалат и све постигнуваат. Реално кажувам, многу е тешко....
Има 35 % во coslove
Кај виде дека се правдам ? Ни немам фак френд , за што би се правдала :rofl: ? Вие шо делите морал на форуми , па и во рил лајф сте најлоши на таа...
Има ли маскара во тегет боја како на панорама поефтина варијанта? Само да ми помине меракот, знам дека нема да ја користам, онака за 2,3 пати не ми...
Јас само на поминување сум, жешко не се спие, плус зовриени хормони па гласно си размислувам.. :D Ај овие слободните без жена, девојка, сопруг,...
Во Битола се одржала контра Парада на гордоста - Слободен печат https://share.google/Azjnv9QjfO8pJ0Tz1 Според Игор Петковски, претставник на...
Да се самоцитирам, денес нешто слично зедов на Тафт за волумен. Како за прв пат преге на брзинка пробав ама не сум нешто воодушевена (facepalm) Прво...
Мене искрено оваа козметика ич не ме привлекува, во Зегин не успеаа да ме излажат аптекарките досега :D , и покрај тоа што се упорни :nod:, јак...
Avent, баш вчера му ја сменив цуцлата, купив со поголем проток и супер ја прифати ама еве денес борба и плачење. Сега во 2 сам се разбуди не беше...
Повторно не работеше се до пред еден час, проблем со конекција вика. Дали стварно ги туркаат серверите..
Не. Може и со сведителство од оснивно.
Separate names with a comma.