Само за викенди е така, со исклучок кога не работеше 5 дена.
Да ќерка ми имаше на челото, на грбот и рамењата, како мајмунче беше. До кај 7-8 месеци и паднаа сите освен тие на рамењата но се проретчија и не се...
Заклучената врата - Фрида Мекфаден [ATTACH]
Фала што сподели. Не ја затегнува кожата после миење? Тоа ми е битно кај чистачот, да не ми остава такво чувство после миење.
Кога сте во брак, имате едно дете и куп проблеми, тоа "одиме на второ" никогаш не ги решило проблемите. Никогаш, само ги влошило, ама ајде вие си...
Од тука произлегува и второто, на мажи во професии каде им треба основна човекова емпатија не верувам, и смртам дека треба да пројдат ригорозни...
Ова ми е омилениот путер за тело. И мирис и текстура и како се впива, се во врска со колекцијата на dewberry ми одговара.
Користење било каква контрацепција освен кондом, како пример спирали, апчиња и слични срања кои си играат со здравјето на жената и кај кои нема...
По нашиве сајтови за вести новинариве пишуваат исто ко ја на форумов... Кој кринџ.
За мене меѓу најдобрите чистачи кои сум ги користела.Шишето е доста големо,па го користам долго време ☺️
Од 4 до кај 11 месеци беше ептен хаос спиењето кај нас, после од кај 11м се стабилизира до кај годинка и тоа траеше само до 12м. но после 12м стана...
Здраво, дали некоја членка може да ми препорача кој доктор е најдобар за операција на трет крајник со коблација. Се работи за 5 годишно дете, Ви...
Јас многу мразам кога пикаат се во уста. Сфаќам дека е дел од равојот, така го осознаваат светот и околината.. ноо... Навиката на некои им останува и...
Кај нас се стабилизираше нешто пред годинка. Почна сама да се буди само еднаш ноќе (претходно на макс 3 саати, во најлошк периоди и на 40-50мин), и...
Zara online [ATTACH]
Јас и подавам рандом предмети само нека седи мирна малце :D Лажица? Крпа? Крема? Ќе лизне и ќе остави јбг :D
Ова е веројатно пошто на средина се такви па веројатно да не се откине парче при јадење претпоставувам ако прочитав точно.
https://share.temu.com/zb3cQwLWTHB https://share.temu.com/irFF5zGh6uB Јас за ќерка ми, пред некоја година од Алиекспрес земав, немаше Тему. Инаку...
Исто и кај мене
Separate names with a comma.