Пишими лп
30 ко во Макеоднија 40 . Во фармерки никако, ќе се зовреш. Кратки пантолони , капа на глава
Ние бевме сместени во Ипсос, и може бевме во таков период ама имаше премногу Италијанци средношколци и навечер дури не се спиеше од нив, ептен беа...
Како што знам, кума купува и злато (златни обетки/белегзија/приврзок (било каков по форма)). Макар што, ако веќе го облекуваш детето и по ред сето...
Идејата за чевлите се овие, повеќе се надевав за патиките дека не сум баш по штикли ама ако мора тоа е Инаку возрасна група 20 - 24; фала ти!...
Тетките се опасна работа :D, мојата ги напнала моите дека треба и татко ми и мајка ми да дадат златно на малата моја, па сега малата покрај обетки...
Ако не ја исплатиле, не значи дека не зела. Може ја исплатиле од претходната фирма.
Ако имам два лета у една насока, едниот со Визер, другиот Рајонер, дали можам одеднаш да резервирам за двата преку сајт или агенција? Или дали морам...
Искуство со mileska.makeup?
Ve molam itno mi e
Леле мене двете кога не сме дома ми се на шпагети без ништо 1 недела, па никому ништо :rofl: ако ви јадат децата супер, ако не ви јадат пак ништо...
@Lucky22 Не е премногу, баш е супер за сезоната :f: E сега, за чевли. Дали може да постираш какви конкретно штикли, Converse и општо патики имаш во...
Не ми е за со патики, повеќе за со некои сребрени штикли. За нагоре не мислам дека ти треба нешто - ќе се испозатвори цел фустан.
На друга колешка не и исплатија пошо работела 5 месеци и 28 дена Па се расправаше, прашуваше ама џабе. Така што,очигледно,правилата не важат исто...
Дали овој фустан е премногу за вечерно излегување? Планирав да го носам со иста боја штикли, ама дали би одел и со бели цветни converse или розеви...
Не ја следува по закон зашто ѝ фалат денови (ако се ситничари, мора 6 месеци да има).
Немаше 6 месеци
Јас точно 38 се породов
Е како дарежливи, па 6 месеци имала, и ја следува по закон.
Во книжара
Separate names with a comma.