Нема граница мислам на мали и големи деца кога ќе прекинеш да се плашиш од нешто, само стравовите се различни, барем кај мене. Има луѓе кои сакаат да...
Спасив маче од под автобус и сеа му барам дом. Дечки, многу зезнато е ова со групиве на фб. Го објавив мачето во поголемите групи за миленици и се...
Мајки помош. Синко е 2 ипол год. Секогаш е темпераментно дете,среќно и мило дете.Но премногу често има агресивни испади не удира сите дома не...
Поради разликата во животното искуство. Можи и 10 години разлика да е океј, ама едно е 16-26, а друго 26-36. Зрел маж нема што да бара со девојче кое...
Највеќе заради хајпот и затоа што имаат највеќе и најдобри навивачи сакам до 1/4 да стигнат Норвешка, Англија, Холандија, Шкотска и покрај нив...
Моето спие више два месеци , од годинка ја префрлив.Сестрами од 6 месеци ја префрли, сега има 2 ипол внуката. Наутро ја земаме кај нас да се поврти и...
Дали добивте некои одговори и насоки?
Може, но поефикасни се хемиските.
имам броено се откажав :Dа апликациајта баш би ја видел,прати ја дм ако е готова?
Здраво девојки! :hai: Дизајнирам апликација за броење калории и макронутриенти, па сакам малце да истражам како луѓето всушност бројат, пред да...
Такви примери има безброј. Долга врска па брак. Супер кој му одговара. Јас на тие години (16) не сум била во сериозна врска. Ниту па сметам дека на...
Работни?
Препорака за дерматолог во Битола.
Не ,од Лидл е земена . Имаше слични во Синсеј ама не со Блуи
Ова не се поднесува онлајн И се чека А се случува да се заборави А и познавајќи ја нашава администрација,не губи ништо ако отиде лично да провери
Сте нарачувале од ONLINE STORE @trendgalaxy.mk ?
Нејзин број се, одговараат. Ги чекала 9-10 дена
Пролет, 2011. Тогаш почувствував импулс да земам да трчам, се сеќавам, вечерта ми дојде идејата и не можев да дочекам да дојде утрото. Неколку месеци...
Крф е прилично скап остров, ама во помалите селца се наоѓа и поефтин смештај. Ипсос/Дасиа/Барбати се на 5 минути едно од друго и се поврзани со север...
Се надевам дека ќе биде така, после толку години чекање лалињата конечно да го кренат светскиот трофеј. Мислам дека ако влезат во финале, тоа би било...
Separate names with a comma.