Ако се водиме по некаква си табела од викепедија која не знам кој ја напишал, значи единствената мака им е имање деца, односно посвојување, инвитро...
Јас само кажувам шо слушнав. Се може да се случи, како и шо кажа, де. Сеа ми текна за геј бракови да кажам. На крај од денот, секој за себе
Ќе ја објасниш реалноста. Тоа што ја штитиш од одговори кои тебе не ти се допаѓаат не значи дека таа нема самата да ги дознае од друго место. Тие...
Тоа се болни умови и не знам зошто вакви споредби правите. И татко силувал ќерки, и што? Сите по дифолт сме педофили и ненормални?
Во врска со LGBT и такви остали ствари. Една другарка ми пратил рил од BBC, со вести од светот дека геј пар, силувал 5 месечно бебе кое...
Ете и јас те прашав, што одговараш во одредени ситуации, ама не ти одговараат такви прашања, насочена си само на критика, па поради тоа.
Има, до св. Наум одат. Мислам дека последното комбе за св.Наум беше во 18:30 од Охрид, а до Трпејца во 20:30 од Охрид. ( Во 20:30 не знам дали го има...
Аии слабо инфо имаме овде... Тешко да се најде нешто убаво.
Па оти зборуваше за тоа што не им било чудно на децата генерално, па само ме интересираше од каде и е поткрепата за таквото цврсто тврдење. Јас си...
Па ти зашо мислиш за другите што и како прават во животот? Ти сама го спомна детето у приказнава, никој тоа не ти го наметна.
Супер, гледај си за твоите деца ти. Не мора да мислиш за другите. ;)
Јас Мојава си е мирна немам поим до млекото ли е до што ли е... и напредува доста. Се бунеа воспитувачките може наназад да пребараш мислењата ќе...
Што е со прашањево стварно? Особено па на мајка што доела година и 10 месеци да ја прашаш дали не мисли дека е мало детето да го одбие? Сериозно?
Не мешај религии у муабетов. Заедницата „брак“ си е дефинирана во законот како заедница меѓу еден маж и една жена. Толку. Не ни треба да те...
Ама како така, они треба се да знаат, па дури и на форумов, мало било на 2 години да се одбие, абе божемесачувај, ниту прашани, ниту повикани, тие се...
Јас прекинав по 10 месеци мака со молзење и некој месец доење. Колку мака си видов јас си знам. Имав млеко, сама го прекинав. Не можев веќе и ич не...
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Што имате користено за убод од инсект кај 4 месечно бебе? Прашувам информативно пред да одам на одмор да знам што да земам од аптека, и кои лекови ги...
Не разбирам зошто би прашала вакво лично прашање? Зошто така сака, најдобар одговор. :D
Separate names with a comma.