Ќе му кажам јас однапред од прва рака: осигурани на 4 сати со основна минимална плата на сметка.
Е тоа не можеме да знаеме што би било кога би било.Можеби ќе биде најпрекрасна мајка
Леле ние ништо не уништивме, ние не сме им прв пример дека е океј да се уништува.. Сите фрлаат цигари на секој чекор, па и во тој парк е преполн со...
Јас од 6та недела глава немам кренато. Се надевам дека за брзо ќе го снема ова.
Само што во овој случај се работи за дете кое не барало да се роди како грешка на која треба некој да учи.
Не би требало да си. Од вакви луѓе со размислување како твоето, младината е за никаде. Уништува и крши детски игралишта? Топ бе, дете е. Погали го за...
Ах не е само растечен нос за жал.. :(така почнуваме ама скоро секогаш завршува со тоа или очите да и се инфицираат или ушите. До сега ниедна...
[MEDIA]
Штом сум го пишал сигурно сум сериозен.:)
8+6 јас до пред недела дена немав никакви гадење освен киселини, е сега киселините се намалија а гадењето ми е само во поголем случај попладне, иако...
Парното има право да го откаже само газдата на станот. Кога сте склучувале договор со него за права и обврски сигурно стои КОЈ ги плаќа сметките. Тој...
Која недела си? Јас и сабајле имам, ама не е до волку лошо ко навечер… јас сум 14та недела.
За 5 години,2 цветчиња,:inlove: полно срце мајкино. :inlove:
Дали си сериозен со коментаров??? За вакви олоши од деца дури и беше преблаг, штета шо законот е на нивна страна само.
[ATTACH] Вреди да се проба Од ДМ. Иначе, ако забната коска ти е жолта -нема спас. Ова е лек од никотин. Втора опција, два пати неделно на четката...
178/200 Year of the Monkey (2018 ) 6/10 179/200 Mocking of Christ (2018 ) 7/10 180/200 Нешто слатко (2023) 5/10 181/200 The Tale of Silyan (2025)...
Не си губи време, знаат они многу добро кои права и еднаквости се бараат, само им одговара да се прават на три ипол.
А кој ги спречува да си го наречат партнер место другар? Или да ги повикаат блиските во ресторан кога ке го озваничат односот? Никој. Значи сакаат...
Ја сум исто така, а баш се прашував дали сум единствена што има morning sickness попладне
Ти маж ти како маж го претставуваш пред луѓето или другар? Правеше свадба? Или си живеете во спалната? Не знам ни што да се трудам да ти објаснам,...
Separate names with a comma.