B4a, не мора да значи дека е секогаш БИРАДС, туку некогаш и како класификација за испитување и праење биопсија, го водат. Зависи и што пишува во...
Колку што читам, последен пат предлог за закон за истополови партнерства е спомнат 2022 год. Значи 4 год абер немаат од организацијата нешто да...
Според тебе што ќе се добие со тоа молчење мм?
Dali moze nekoj da mi puste broj od nekoj sto pomaga od Kicevo
Нема да бидеш известена 90% така да не се ни труди да го почниш муабетот. Јас не работев customer care така да немам одговор на тоа прашање.
Се надевам ќе бидам известена за ова на второто интервју. Знаеш ли која плата (вкупно) ја даваат моментално за Customer Care?
Од вработени, од кои дел од нив се на функција.
Фала ви. Дали овие информации ви се од вработени во компанијата?
Драчево
Дали би сакала да ми кажеш што направивте со кандидата?
Од тоа што досега ми кажаа, ќе бидат сите осигурани на 4 сати со минимална плата и ќе бидат понудени 2 опции: -осигурани на 4 сати со минимална плата...
Можеш да му дадеш глодалка, може нема ни да знае уште да ја става во уста убаво, ама нема штета никаква, дај слободно :)
Колку години е и колку време оди во градинка? Дали и го чистиш носот одма кога ќе почне да тече? Инаку, за деца што одат во градинка не е лошо...
Денес спонтано прифати да облече ѓаки. И цел ден сме со гаќи. Два пати се мочкаше во гаќи и тоа вториот пат цупкаше и се стискаше со раце и се...
Поубаво да си молчите, него ли да се правите паметни. ОВА ВАЖИ И ЗА МАЖИТЕ!!!
Па кажи ми за остатокот кога веќе сме на темава..
Ниеден менаџер/газда нема да ти кажи дека фирмата/бизнисот му е во пад ако сака да те вработи. Инфо од прва рака: Додовски си ги продаде акциите и...
Го едитирав мислењето прочитај го додатокот, можеби ќе биде пологично зошто. Ама па истовремено разбирам зошто оваа парола би и бодела очи многу...
Јас не би ишла со таков пристап али ете различни мислења
Имам Пандора белегзија што ја добив на подарок заедно со 2 приврзоци. Купена била на продавницата Timeless. Многу ми е голема и немаа помала да ми ја...
Separate names with a comma.