[ATTACH]
Ќе пробам. Мора да најдам начин да го убедам. Цел ден тоа му зборам па се надевам ќе почне да му влегува во глава. За се досега морав јас прво чекор...
Дали владее некој вирус со болка во гради/плуќа со ден, два температура, а потоа и болка во грбот горе високо. Вакво нешто прележа најголемиот пред...
Немаш толеранција да трпиш кога нешто не е црно или бело, порасни. Нема потреба сите да знаат. Ќе знаат личности кои ти се блиски т.е. кому ти...
Јас не повратив ниту еднаш ама до 4 месец ми се гадеше од сите миризби. Ништо не можев да јадам, уште помалку да готвам, манџа со кромид аууу немаше...
Здраво девојки, ве молам предлог бенд за свадба во Србија. Дали знаете некој македонски бенд кој покрај македонска народна музика свири и српска...
Велиш вработените имаат две опции, како ќе се одлучам за некоја опција ако тие не ми нагласат предвреме?
Па знам те читав. Затоа ти викам тоа дете збори се и разбира. Син ми беше ист. Исто знаеше кога му се моча кога му се кака, само некој инает како да...
Пак да му јадите буреци.. 975 гола вкупно 150 за Португалија еден е CR 7
Според еден тука Роналдо немало да направи ништо ниту на овој меч. Колку слатко забива голови :inlove:
Точно знае кога му се мочка. Кога му се кака. Само не прифаќа да го направи на нокшир. Како да има страв тоа да го направи надвор од пелена. Денеска...
Јас колку што знам поентата на аутсорсинг фирма е евтина работна сила од странство, а не ангажман на локално население што би барало 10 пати поголема...
Во ред тоа. Ама потенцираш дека си разведена. Потоа кажуваш дека ти стои дека има некоја хемија. Па дека си осамена и некогаш имаш потреба од некого....
Штета што нема овде начин да ти дадам react некое смешко, па еве ти:...
Точно. И иако сакаше со 1 удар да утепаш геј и демократски муви, многу е лош тој аргумент. Практично се е демократија кога гледаш така. Сите права и...
Ја само се надевам дека имате стрејт деца.
@Xxxx2 за јадење на 2 години јадел тоа што јадеме ние во кафана. Мусака јадеме дома, има и во Грција, полнет модар патлиџан јадеме дома, папуцаки е...
Isto samo sto hemoglobinot mi padna na 96 i ne znam poveke sto da napravam a zelezoto si odi do 26ka
Ajде важи, ќе глумиме делулу сите дека живееме во утописко општество каде тие што не нѐ прифаќаат нѐ игнорираат.
Separate names with a comma.