Да еве гледам и ние жените во 20ти што сме редовно одиме со 15 годишни момчиња што уште немаат ни брада.
Не не, оваа ни е прва година за технички а веќе трета регистрација и осигурувањето ќе биде секако поевтино ама до сега не сме правеле технички и сите...
Многу се убави
Не знам како да одберам димензии зошто таму се со L, XL...
Тука можеш само негативна енергија да се наполниш, а и да е така не е единствена фирма во светот па толку да се замарам.
Да ве прашам, има ли некоја од вас што има правено некој од тестовите а да е под 35 години и да нема некоја историја на болести во фамилија? Као знам...
Girls In Your Town - No Selfie - Private Casual Dating https://SecretPrivat.com Girls In Your City - Anonymous Casual Dating - No Selfie NEW...
[ATTACH]
Не бараат рецепт ни во Словенија, но се поефтини така. Мене во мај баш ми кажаа дека ги нема нигде прашувано по аптеки и доктори во Грција. Најубаво...
Со корпа имам купено дводелен, одличен е. Јака боја што не избледе, со постава, не се проѕира. Само гледај си димензии. Јас намерно си барав поголем...
Би требало... Ама зошто нив ги вметнале штом се повратници сигурно нема со овие средства да се задоволат. Тие таму биле спечалиле и сега се вратиле...
Моја другарка кога беше средно, почна врска со постар дечко, 7 години постар, што не е многу голема разлика, но е разлика кога едниот е средно, а...
Најјако е кога ќе пишат "бенефиции" за работи што следуваат по закон Редовна плата, регрес, одмор, тоа мора по закон да го има, не знам како е бенефит
Совет барам, малата ја искасаа комарци иако ја прскав со спреј, потоа ставив гел после убоди, ама многу се вцрвија местата каде е касната. Корупчиња...
Да, имам осетено и фиброаденомчето, ама „мрда“ ако прај смисла :D
Не се убедувам, таман работа. јас напишав мое мислење како секој тука и се закачи членката. Ама ок и тоа е начин на комуникација. Немам намера да се...
^На допир ги чувствувате ли цистите и фиброаденомите?
Нема на залиха.
Проверуваат светла, трепкачи дали работат. Проверуваат подвозјето во каква состојба е, ја ставаат колата на тест со оптеретување и тест стрес на...
16 со 24? Каде едниот е средно, влегва во пубертет и врви низ промени и другиот кој е скоро со развиен мозок, најчесто со завршен факултет или...
Separate names with a comma.