Ниеден свештеник не сум слушнала да рече не оди на доктор/психијатар. Во христијанството медицината се гледа како област која помага и е во служба на...
Mozis da odlucis kako ke zivees, dali ke si dobar covek ili losh. E tuka e tvojot izbor, tuka e tvojata slobodna volja. Pak ke recam zloto postoi...
Со лесно да ти е:hug: Што и да треба слободно пишувај.
Буквално има, луѓе се самоубиваат зашто не добиваат соодветна помош туку одат кај свештеници, оџи или бајачки. И да, за мене се во ист ќош. Мислам...
Не, пример, мислев на атеисти кои се повеќе етични од верници. Можам да станам претседател на Америка ако решам? Децата не се подарени предмети, па...
[ATTACH]
Дали некој има тостер скара? Дали е практичен и за скара и за тостови ?
Moze da mi go kazes brojceto za kontakt?
Темата е религија. :?:
И јас ја гледам уште, многу ме нервираат што се прават сите глупи ама не ја оставам. Осеќам многу ќе се изнервирам на крајот, ееептен ја разводенија...
Knigi postojat za ova napishani od nekoj po educiran od mene I od tebe. I da ,lugjeto koi ziveeat duhoven zivot pomalku se soocuvaat so vakvi raboti....
Не сум поборник за доење, иако доев 15 месеци. Али поглупо нешто немам прочитано. Испаѓа сите што доеле повеќе од 6 месеци, ги труеле сопствените...
Фала ви дечки на сите. Ќе се подразмислам уште малце па ќе пишам што сум зела :D
Врска немале, е тоа ќе ти кажам! Млекото не губи квалитет, патем.
Затоа викам,ни моето има денови кога ми иди коса да си искубам ама не дозволувам да им смета на други, мислам океј е ќе дојди и таква ситуација ама...
Со губење на квалитетот на млекото.
Баш сакаме да изиграваме креатори на животот ама не оди се така лесно според тој наш план,некој друг ги крои нашите планови можеби и во тоа време...
Јас мислам дека добро објасмив. На прашањата прашања и потпрашања,се со цел да се развие караница, немам што да ти одговорам.
Исто еден многу убав коментар под објавата на медуза за лузерски прајд. Разликата меѓу вистинско движење и срање у боја. [ATTACH]
Ви благодарам на одговорите. Јас сепак имам надеж (надежта нели последна умира); барем ако ништо друго за менаџмент на хронични болки, палијативна...
Separate names with a comma.