Никако на спална оставање сами, ни секунда, ние моментално кај на маж ми родителите спиеме се спалната е толку висока што јас ако паднам ќе се...
Направи, ќе видиш на што си. Кафеавиот исцедок можеби е и имплантациско. Стискам палци за висока бета!
Љубител сум на екс-ју кинематографијата. Нож 1999 [IMG]
Дали некој правел фалафел по дома со готова смеса? Или тотално from scratch ? Совети
Како сте денес со баткото? Почна да мочка во нокшир?
Јас го препорачувам shield,не е баш спреј туку како крем за коса/серум доаѓа густ е, за заштита од топлина и ја хидрира коста, мирисот е предобар...
Ajde ke vidime, jas sakav da ja prekinam terapijata i da si dobijam ciklus na raat. Cudno e, bidejki sabajlevo testot bese negativen, bez dvoumenje....
Имам отворено еден од али за стотче, верувај од заштита само пластиката. Пример ајфонот и пикселот ги полнам со адаптер од шаоми м4 про кој е 33 вати...
Ако е петдневен ембрионот ќе покаже сигурно, за тридневен не знам, ама пак, нема да е нула (ваљда)
Има има убава линија(fingers) Стискам палци за убава бета:l:
Na koja nedela e zakaza?
Мене исто ме интересира за во Синсеј, како е и со плата и со услови, или тоа исто е ЛПП? Знам дека повеќе фирми опфаќаат
Sweet Eva mislam imase
Еве помина уште еден месец од претходно кога пишав апдејт. Уште немам никаков ред. Си крварам, престанувам. 10 дена немав ништо еве сеа 5 дена имам....
Mislis? Sabajlevo bese negativen testot. Pred nekoj den imav i nekoe suvo kafeavo prljanje. Ke napravam beta utre, ne znam dali e rano 10 den ke mi...
Се гледа бледа линија. Честитки!
Мене ми се гледа бледа линија, ама сепак ја има. Инаку, според мојот доктор, може да се патува со секакви превозни средства без проблем, така што,...
Dobro vecer na site. Sabajle pravev test I bese negativen. Vecerva napraviv uste eden, bidejki treba da patuvam, a 9 den po transfer sum. Ne znam...
Ако легнува во 22, а се буди во 5 или 6 колку време спие преку ден? На дете од 11, 12 месеци му е потребен околу 14-15ч. сон вкупно. Некому помалку,...
[ATTACH]
Separate names with a comma.