А за маж со деца што жената го оставила?Инаку сум на истото мислење со тебе,да си сноси одговорност за децата што ги створил
А бе шо ќе влијаеме ние тука? Ние крајна одлука можеме да донесеме за неа? Нека си проба. Само нека внимава. И посакувам најпозитивно искуство,...
Kade moze da se kupi mojata borba onlajn?
potpolno se soglasuvam. vo customer care vo tf ima nad 30 timovi, so samoto toa nad 30 tim lideri, ne site se isti ne site isto bi postapuvale so...
Не ми е толку возраста проблем. Но маж, разведен со деца. Големо НЕ. Според мене човек штом добие дете, нормален маж, тука веќе треба да заврши со...
Ти благодарам. <3
Дали користите нешто за имунитет?
Штом не повратила или изгубила свест и играла после нормално треба да е ок, но сепак, правилото е да ја пратиш 24ч за секој случај. Јас пошто сум...
Незнам кај кој др си ама Таше многу ги форсираше ЕРА, ЕМА и АЛИСА Од читање и од консултација на повеќе доктори никој не ми ги препорача. Скапи...
@cvetce65 Ако не враќа на пораки, не иницира контакт, не вложува труд и со ништо не ти покажал дека е заинтересиран, што конкретно ќе освојуваш?...
Мене за зголемен исцедок (што мислев дека ми е од утрогестан) ми дадоа lactogin орално да пијам еве веќе 3 недели ми е ставен на дневно мени:D тоа е...
Сакам и јас искуство да чујам, беше на попуст, ама не го земав не можам некако да сфатам за каква кожа е. Јас го користам lrp effeclair и имам масна...
После 9 месеци. Бебето беше на ексклузивно доење 6 месеци.
Нема полошо ;(
Ама апсолутно се согласувам дека тоа има многу големо влијание бидејќи со тие луѓе треба да комуницираш и да најдеш НЗС :) Поентата ми е дека не...
Немој да се плашиш, не личи на воспалена или нешто слично. Се потиме и додека кожата е влажна лесно може да се закачат овие рамни бемки. Ќе и треба...
@us2026 Дио и мио :drunk: IQ-то/конгитивната и емоционалната интелигенција се поврзани, но не се едно исто нешто. Тинејџер може да биде генијалец...
Тежок фушерај се сите Инвеститори ! Чистам Нов стан, прозори хаос, гумата меѓу стакло од надворешна страна увртена цела, корекции со кречење,...
Седи мудро Мадре. Назад ти е зимата. Доаѓа другарка од странство, 7ми месец бремена. (Еднаш годишно се гледаме, дали јас одам или она доаѓа) Идеме...
Hii guys, sekoj sovet e dobredojden, jas sum vaga a mojot simpatija bik, kako da go osvojam??? Mi stoi kako mnogu laden i na poraki mnogu retko...
Separate names with a comma.