Јас планирам 2 недели само да пробуваме од сè, 2 недели оброк доручек....па после за после, може ќе продужам исто, може ќе воведам нешто др. Така си...
Така е, ама во моментот не сакам да седам и некое дете константно да ми го корне бебето, да вришти, во такви случаеви се тргам. Смешно ми е ако се...
Никој не ме разбира, животот не е фер, кој што помислил/рекол за мене..сето ова е поврзано со големо его, кога егото е големо радоста е мала. Будите...
Ќе видам сега брисевите што ќе излезе. И на контрола ќе ја прашам докторката. Еве на работа 2 пати менувам долен веш. Не знам дали да ставам дневни...
Таман работа да судам деца, ама во случајот детето можеби сакаше внимание, да стане од количка или слично тие не ни го перцепираа. Викаше без престан...
Огласов е за Nordwood дали некој има информација за работнава позиција? Зошто платава е доста солидна..
Се пробав. Вчера сабајлето му вратив пелена. Ама по 10 минути ми побара гаќи. И му реков ама мораш во нокшир и пак не сака да мочка. Ни во адаптер...
На ивој се гледа втора линија и тоа убаво се познава на сликата, а каков тест правеше сабајлето јас имав такво искуство првиот пат со шурчек беше...
Јас не би се тргала на страна. Би проценила колку ми смета тоа од 1 до 10, што се вели. Ако ми смета 10 ок, ако е 4-5, тогаш ок е. А не може све да...
Јас за првото бев 34 и не направив, за второто 40, направив. Од сегашна перспектива, би направила и за првото. Имам случај во околина под 30, без...
За дете под 3 год возраст доколку мајката користи боледување за детето, исплаќа фондот, не работодавецот? И колку %?
Дечки , помош за Економетрија. Како да се положи, пристап
Сакам да почнам да тргувам, но не знам како е најдобро да почнам си едукација. Дали има некои курсеви или сама треба да се снаоѓам. Препорака?
Јас купив скроз бешумен и во спиење и правам на мојата.
Да не има некој инфо за оглас за со високо за скоро време?
Па ова кога ќе почнат некои луѓе да ми се прават жртви, и како се им е тешко на нив во животот, како само тие се "изгазени" на работа, како нив никој...
Добро е за тој ден :inlove:, провери дали се дуплира за два дена.
Фала ви за поддршката! Бета 50,5 на 10 ден од трансфер. Искрено, збунета сум скроз, а и исплашена, особено затоа што имам 47 години. Ова е и прв...
И моите се покрупни. Power не е на залиха, а од шампонот има само мало од 100 гр. :^)
Separate names with a comma.