A како жениве стануваат лезбејки. Од повеќе тестостерон или естроген??
Hangover
Јас сега го изгледав I will find you Јак почеток слаба завршница. Ама интересен и напнат за гледање во секој случај.
Tamu Е непријател на секој Македонски бизнис. Ама па поевтино е и затоа турбо работаат.
Еее а замислете со дете со инвалидитет. Не еднаш или два пати, 5 пати, туку цел живот ќе се осеќаш дека пречиш некаде. Се извинувам за глупиот...
Немам некој доктор да препорачам :/, но имам едно прашање. Дали порано кога си имала високоризичен хпв си успеала да го исчистиш? И за колку време?
Јас секогаш носам за од плажа назад нешто постаро :tmi: :D Некои плажи немаат туш и затоа морам така :D Во Зегин на страната провери и во Анни Фарм....
Епа добро, еднаш/два пати не е страшно, но пази си колку можеш, тоа ми беше зборот.
:l:
Маж ми е на службен пат, а кај и да е ќе проодеше вцво, најпрво за хигиена. Имам средства што не мирисаат, тука барем сум океј. Ама не можам да...
Каква терапија за имунитет и дали помагала,дали нареден пат го немало вирусот?
2 пара имам нарачано, убави се.
Мене човеков дури и ми изгледа малку као за пари па ај одма биопсија, јас после тоа и пишав на Пале пошто мене она ми е матична и ми рече дојди прво...
Пази се мајка, не е баш задолжително да чистиш тоалет. Остави го тој дел од работата на сопругот. Ем поради напорот (се наведнуваш, се исправаш), ем...
Јас од гадење и повраќање не можам да заборавам сеуште, еве 14+ ама со детево, скроз заборавам на останатиот дел. Еве сега и вцто го чистев почнав...
Можеш и наеднаш, а можеш и цепкани. Јас скоро секогаш ги цепкав. Пр. Купував на два пати по 15 клексани. Со извештајот поднесуваш две фискални сметки...
Да! Се гледа втора линија. Ако не ти е мака, сликни го само тестот, од поблиску, без масата. Подобро ќе се гледа.
Има поделени мислења за овој, некои се задоволни некои не. Најубаво купи го и види си самата.
Тоа е веќе друго, немаш избор, повеќето деца плачат во авион од притисокот, ние за чудо немаме проблем досега, ужива малиот во авион, во кола не, во...
[ATTACH] zenski zdravo. Prasanje. Dali gledate bleda linija isto kako jas ili si se lazam sama?
Separate names with a comma.