Да ама ја кога не ја слушам и викам се да. И некогаш ме кошта многу од парфеми до фустани. Така да немам голема шанса за развод у тој дел.
Исто беше и баба ми, дедо ми не знаеше кои лекови треба да ги испие, чекаше од баба ми. Неа и да ја болеше нешто на страна си се тргнуваше, а дедо ми...
Шансите некогаш да се разведеш ти се 99%. :rofl::rofl:
А систина царски 193илјади??? Така ми кажаа мене.
A da napravite sepak bris, ili respiratoren panel ako ste vo mozhnost.
Здраво,може ли некој да сподели искуство од студентскиот дом во Битола Кочо Рацин?
Ајде до го збогатоме нашиот потенцијал, со една стара техника, многу едноставна и доста стара која прави чуда, можеби на почеток ќе биде лесна но и...
:rofl: :rofl: :rofl:
Браво за Лина! Огромен успех и за неа, а и за нас како држава. Да држиме среќа лесен ждреб да има барем прво коло, па што да не и поголеми успеси...
Леле Јуле а денеска ни е еден од потоплите денови. Или за мене е. Дома ни се искачи на 28 степени веќе, не се лади. До недела вечер додека да заврне...
Позитивен, имај најубава и лесна бременост. :inlove:
Бегај од Чаир. Докторот не го знам. А бебето денски со мене, јас со инфузија во рака, не можам да мрднам, тоа се корне плаче. 5 саати со мене гладен,...
Здраво друштво. Се топите ли?:whew: Викендов се очекува најјакото. Тука минатиот викенд на базен било лудило од гужва, немало кај да се паркираш…а...
Браво Лина ! Нашата упорна тетовчанка . Пред еден месец го изгуби татко и, нејзината огромна подршка, ова е за него!
Ама не со музика. Основниот модел, постариот.
Од тие на попуст не сум користела ни еден. Има некој добар?
Некако на залез на кариера а сега влезе у прво коло. Среќа или искуство
Јас викам нив да ги затвориме. А не ние да се тепаме. Зашто тие се за затвор.
Па немаш ама можеш да одиш да направиш колку толку и да уживаш. Џабе ќе седиме и ќе кукаме за името, за незнам шо..... они си го истераа своето и...
И јас жена ми ништо не ја слушам.
Separate names with a comma.