https://fzo.org.mk/sites/default/files/fzo/sifrarnici-listi/260615-6.-odluka-za-izmenuvanje-i-dopolnuvanje-na-listata-na-lekovi-koi-pagjaat-na-tovar-n...
На место констатација
Сите сте како од иста мајка родени :D
Се шегувам. :D Ама треба да почнеш да ја слушаш барем за некои работи. За да се увери дека ти е најважна. Оти без тоа можеби се прашува, а ти немаш...
Zdravo,molam za mislenje. Odnosi bej ejakuliranje vo mene imavme nekade na 05 ili 06.06. Na 15ti,23ti i na 25.06 naprqviv domasni testovi i bea...
Фонд исплаќа 70%
Претпоставувам дека штом пишува "до 60%", само дел од производите ќе бидат на 60% попуст, а остатокот од брендовите на некој симболичен попуст.
И онака климата нагоре дува ќе си го наместиш дувањето скроз горе и чим разладиш изгаси па понекое време пушти и така...
Samo Teodora.Sugar.Waxing vo Novo Lisice
Една од најбоље работи у имање цицки и носење увек деколтирани маици и фустани е дека ако си јадела грицки, 99,99% ќе си најдеш шо да си кснеш коа ќе...
Дали видовте инфо за клексаните дека ќе бидат на позитивна листа од Јули? Има ли некој повеќе информации за ова ?
Zdravo,dali ima nekoj iskustvo so dr.Maja Pejkovska na GAK za vtor skrining?
На се ќе е -60% или,само на одредени производи?Затоа што на BOJ производите гледам само -15%.:^):)
Не се спремни за летото. Голема инвестиција е, а досега не било толку топло. Ние на работа имаме вентилатори и такви мали клими на струја, што реално...
Во Рамстор исто имаше попусти на Гарниер и Нивеа СПФ-а :)
Конечно клексаните на позитивна листа https://nezavisen.mk/antikoagulansite-kleksan-i-fraksiparin-na-pozitivnata-lista-od-juli-najavi-klekovski/
И јас сум дури и со серклаж, а сите ми викаат да лежам и да одмарам, ама со две мали деца дома тоа е речиси невозможно. Не можам ни еден саат во...
Да ама ја кога не ја слушам и викам се да. И некогаш ме кошта многу од парфеми до фустани. Така да немам голема шанса за развод у тој дел.
Исто беше и баба ми, дедо ми не знаеше кои лекови треба да ги испие, чекаше од баба ми. Неа и да ја болеше нешто на страна си се тргнуваше, а дедо ми...
Шансите некогаш да се разведеш ти се 99%. :rofl::rofl:
Separate names with a comma.