Вчера баш гледав. 3-4 се само на попуст и пак се скапи. А мирисаат како освежувач за соба. Ич не траат. Па за тие пари ќе најдеш нешто подобро и во...
Обожавам лосиони за тело. Постојано купувам различни. -Најубав со најтраен мирис ми е Seventeen виолетовиот. -yves rocher -Comme une evidence -...
Леле исто. Свекрвата на баба ми беше околу 90 год. Исто дедо ми не ја погледнуваше, сместена беше во визбата сама. Баба трчаше околу неа. А ова за...
За Доњи Штој конкретно, од смештајот до плажа има некои 500-600 метри, за паркирање до плажа не е никаков проблем, има доста место.
Плажата е преполна, детето ќе нема каде да си игра во песокот, водата за возрасен е пет чекори и до грло, за дете па ич не е. Јас во ваква ситуација...
Деновиве слушам муабети од типот - Не се фарбај, времена си, не било убаво. - Не смееш да си правиш нокти, не е во ред! Не ми е јасно како може да се...
За свекрвата на баба ми не ми се збори, почина на 98г! :D Паметам пошто беше во пелени, баба ми на сред зима переше надвор да ја гледаат комшиите што...
Дали пиете колаген за време на доење?
Не ја следам сега од темава ја дознав и налетав на твојов коментар. Точно загуба на родител особено татко кој бил силна поддршка знае или да те укопа...
[ATTACH]
Najmnogu se dvoumev vo odnos na trkalata deka pomali , a mi treba polesna kolicka deka sum vo zgrada
Добрината се плаќа најскапо
Од многу луѓе имам слушано дека морето е најдобар лек за дерматит.
Да, многу е лесна и практична, со голема корпа и тркалата се полна гума.
Што имам да и се објаснувам и правдам на секоја неповикана персона што се обидува да ми брца во гаќи? Можеби ако сум при повеќе време да свртам на...
Провери си ги киловатите и ке знаеш дал е реална
Jas bidejci go odbivav a bev bremena ne smeev da pijam nisto za namaluvanje na mleko. Doktorkata mi kaza da nosam prsluk da mi gi drzi gradite da ne...
Zdravo mamicki , dali ste zadovolni od chicco seety 3 in 1?
Што е подобро деметрин или хелекс да се пие?
Separate names with a comma.