Вчера направивме крвна слика, леукоцити мирни, црп 19, во прилог на вирусно е. Чекам резултати од брисеви во понеделник. Сега качува еднаш дневно,...
[ATTACH]
Дај кажете спас за сува кожа. Миеме со биодерма, мачкаме со биодерма, и белградски мелем мачкам и пал е сува, се чеша се драпа околу врат цела со...
Враќаат, обрати се на чет ботот и објасни подетално.
Од царски после колку време добивте Јас точно еден месец крварев ми прекина десет дена немав ништо и точно на 40 дена почнав да крварам свежо црвена...
Ги имам истиве (крем боја), купени лани од локална продавница. Броевите се тие, што носиш - тоа и ќе ти е точно. За удобноста зависи, мене ми се...
Тој ден кога се слушнавме за прв пат, кога ти се јавив со скриен број... требаше само да ја оставам таа мала лага меѓу нас, ако не ти кажев и го...
Синсеј повеќе има роба бидејќи е подобро етаблиран. За Пепко може и да нема толку зошто се сеќавате првиот ден сите ги фатило еуфорија дека ќе се...
До кога им трае попустов?
Dali moze I na mene ? Ve molam
Ги порачав, 10-12 дена макс достава, па ќе ви пишам како се. На слика се преубави.
И јас одпосле влегов во Синсеј и си најдов нешто.
Он моделот што го купи е малку повеќе за дотерување односно не е баш нели за подолго одење/пешачење иако кога бевме на Крф правевме по 12.000 чекори...
Здраво, ве молам за инфо на која дата ќе се даваат свидетелства во ЈБТ?
Да, јас бев во Капитол исто. Во Синсеј од карши повеќе работи за дома има, па и алишта. А и префрлањето на цените им е.. 750 динари, 400 денари....
Да пишам прв впечаток од саатов. Многу многу ми се свиѓа интерфејсот, многу е лесен за навигирање. Зошто немав многу време синоќа да го користам...
Фала ти многу на советите, и што ме советуваше да си земам Гармин :D
Separate names with a comma.