Пиши им на волкот лош мене ми нарачуваа. А веројатно ќе прават и нова залиха од оваа. Ако ти се чека.
Како и секогаш на Аргентина и Америка им местат лесни противници.. ам то е бизнис.
Колку месеци има? Јас немам поим кога е прв втор скок.
Пијам вода но, не бев сигурна сум на прав пат. Значи океј си е. Летно време треба да се пие повеќе вода и да се внесуваат повеќе течности заради...
Како ја толкувате изјавата на Славески за втор пензиски столб и дека идните пензионери ќе земале помали пензии? Колку помалку? Па еве ќе се премали....
Вториов скок некако многу лошо му влијае на бебето... многу често плачење со вриштење едвај некако го смируваме.... споделете искуства што највеќе ви...
Јас по царскиот крварев 40 дена, циклус добив на 46тиот ден по царскиот.
Јас пример имам проблем со сува кожа и мене мрсно моментално кога е намачкано ми помага и после некој час пак никаква кожата, додека хидратантна...
Ако тргнете така ехее.. Ама и да треба да купиш земи по една работа симболично нешто.
За грлото и кај мене така беше јас денес правев ама мислам нема врска тоа он кога ќе намести го става катетерот и вбризгува Јас имам друго прашање,...
Nemoj ic tipkava navodno gleda na slika preku Viber melnica za pari sto pati mi imashe napishano navodno 3000 den pa mu spusti 2000 pa 1000 pa 500...
Не знам колкаво е бебето ама штом јаде значи над 6 месеци. Најпрво мора многу вода да пие посебно сега во лето, вклучи пробиотик ако треба и 2х1...
Здраво. Дали за крштевка купувате поклони на ќерките од кумовите кои се мажени? Јас мислам да дадеме пари на кумот, кумата, синот, снаата и детето а...
Сепак ќе биде во вторник, за понеделник е објавен цел распоред и го нема мечот Анисимова-Лина на програма.
Ова трето коло е таква безвезе работа, наместени, искалкулирани натпревари, досадни исто така. Цело 3 коло го скокам, ќе чекам елиминациска фаза. И...
Не можам и не можам да поднесам токсични и прости луѓе. Еднаш се отарасив од такви сега пак ги среќавам. Се осеќам проколнато во нивна близина.
[ATTACH]
Северна Џамахирија у создавање, за некое време и шеријатски закон ќе воведеме(facepalm) [ATTACH]
Јас по тој основ сум на патолошка, прво ќе си побараш од специјалистот каде што правеше да ти даде мислење дека треба да одиш на боледување а после...
Мајки бебе мачи мака со какање скоро три недели како кака суво, ама буквално камења вади, последнава недела со напони страшни, и сега последно три...
Separate names with a comma.