Во Зегин ги има. Јас овој го користам
Во кашичките ставај по малку маслиново масло во зеленчуковите и кокосово во овошните, вода давај да пие, течност треба да внесува веќе големко е и...
Јас не знам во што е работата со неа ? 2021 год настана драма, направила нов профил и во 40-ка почнала да пишува некои мислења прочитав. Нешто се...
Одма ги снема црвените кругови што ги имаше на рачињата кај лактите и ножињата и црвенилото на грбчето, само сега кожата на грпчето и е по сува, но...
Не замислив мене и тебе со децата на кафе :rofl::rofl::rofl: живи и здрави нека ни се!
Како изгледа едно искачање на кафе со моето бебе. Гледаме да е после втората дремка пошто нели наспана ќе е. Додека вози мм јас и подавам 63637...
Кај бебињата лимфоцитите се физиолошки покачени ако бебе е здраво, нема температура, да кашла, растечено носе. И кај нас беа покачени баш тие месеци...
Мене лично не.Единствено ми е чекањето две недели психички тешко.Има промени од терапија,главоболка,вртоглавица,подуеност.Ама знам зошто го правам...
Утрово 04.55 ми стана се достапно онлајн . Од искуство и други години, навивајте аларми :D
Јас користам Dove и мислам дека е најдобар. Може ли некој да ми објасни што е тоа што содржи штетно?
Цветче 90% од децата се вакви ко на Бејби, ретки се тие мирни што седат. Додека не влезеш во нивните чевли, не си ја барај бељата. Остави ги децата...
425
Јас 0.6 примав за слични вредности, дозата се препорачува и според килажа некогаш. Ми паднаа на 900 и ми ги прекинаа, рекоа доволно е, ќе се...
Se razbudiv sega so kratok zdiv, odamna ne mi se sluchilo... a denes mi se sluci sedejkji bukvalno vo tek na razgovor smeejkji se da mi se ukochi...
И јас останав без зборови, како друг човек...:D
Чекај чекај, ние плескавици што им даваме на децава што сме? Што е со муабетот? Каква поврзаност има тука те дубакот (кој и те како штета во...
Што мислите за трендот со седа коса, природна да ја носиш. Имам бели влакна, најмногу напред кај ушите и слепоочниците, но не сакам да се фарбам....
Леле како преживеавте на тие жештини , тие па што издаваат апартмани нормални ли се без клима да издаваат? Или да земат што можат пари па за друго им...
0 10 е ама нема кола
10 10 е ама е егоист
Separate names with a comma.