Da mnogu pati i sekogas bez uspeh. Kako jas preteruvam, kako si izmisluva, deka bez vrska pravam kavga... A jas samo se obiduvav da razgovaram. Po...
[ATTACH] [ATTACH]
Дали за ова сте разговарале отворено,да му кажеш се тука како што напиша?
Ако некој гледа Листа за 300 на Сител, дали ги познава Михаил и Марио што играат моментално? Прашувам и за мене и за другарка :D
Мислев само јас сум ама често купував од Рефан на точење и некако само што ќе ставам ми исчезнува мирисот. Асален парфем не можам да си најдам :D
Zdravo na site, dolgo vreme sobirav vo sebe i eve makata i bolkata me nateraa da pisam i ovde. Vo brak sme 2 godini so godina i 4 meseci dete. Od...
Blossom blvd на партизанска
За кафе ми нема пишано ништо само рече оти вчера не се видовме и денот не ми го направи должиш кафе и тоа беше.
Поентата е дека нон стоп беше муабетот абе да излеземе да излеземе и океј јас се оперирав не можевме и откако станав подобра им пишав, ај да се...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Јас се мачкав со борова вода и ги кревав на перници и се миев со ладна вода. Јас бев 9 месец во ноември а во нозете бев толку отечена што не можев...
Од каде купувате месо за бебињата. Мојата уште нема пробано а следна недела веќе ќе има 7 месеци. Не сакам од маркет пошто ништо од тоа не е чисто,...
405
Поховани тиквички (heidy)
Никако. Лоши се и мирисаат на алкохол. Ич не траат. Parfen/Парфеми ги користам од 2023 год наваму и многу сум задоволна само што малце ми се чини...
Омилено време ми е пролет ама не можам да кажам дека и летото не го сакам. Некако имам впечаток дека сѐ живнува кога доаѓа лето, во петокот бев...
Во Бонати можеш така да си комбинираш.
Исто, отечени стапала, а сум влезена во 8ми месец... И претходната бременост бев така, со низок притисок.... Чаре нема, колку што можеш повеќе одмор,...
Separate names with a comma.