Каде може да се најде?
Дечки што би ми препорачале за опаѓање (шампон и/или суплементи)? Инаку имам намалено железо и од тоа ми опаѓа претпоставувам. Ми расте и многу нова...
Не мора да оди во сите. Најбитно е во Фонд.
Минимум 4-8 недели, не знам зошто тоа не го потенцираат психијатрите. Многу се откажуваат зошто очекуваат да делува како аналгетик или седатив, а ова...
За здравствено оди во Фонд. Не се поврзани Фондот и Завод за вработување.
14 Д: кајгана, леб од кисело тесто со кремсир и шери домати У: банана, боровинки и амарант Р: рижото со тиквица, пиперка, кромид и модар домат +...
ореЛ
Има ли негде во Скопје Parfen штанд? Ги имам користено пред неколку години, но ме нервира дека морам само онлајн да купам, не сум во тек дали имаат...
Игор Кристијан или Кирил?
Леле ама го тупите за едно кафе, триста сценарија пишавте. Затоа се оди на дејт, за да видиш дали ќе ти се допадне некој, а не тука теории на заговор...
Ние едвај преживуваме. Маж ми вчера отиде да купи клима. Нема по продавниците :x Од утре ќе биде облачно и ќе се намалат температурите :D Дома сме...
Јас чистам, перам и пеглам цел ден. Како беше таа ,,не се фалам само маките си ги кажувам". Откако се вратив на работа викендите за тоа ми се...
Лесниот гел крем е добар за комбинирана и мрсна кожа, а имаш и побогата крема за сува кожа. [ATTACH]
Те поканил индиректно,таква прилика се создала.Намерата е јасна,дека сака да пиете кафе.Не знам колкав интерес треба некој да покаже,сеуште не се...
Според мене, Е нешто заинтересиран, ама не и премногу, head over heels. Бикоз, имал милион можности и шанси да ја покани директно на кафе, како во...
Здраво на сите, Би сакала да ја отворам оваа тема со цел да се направи дискусија за болницата во Гевгелија и условите што ги има/нема. Јас сум...
Ѕирни ја новата гел-крема од Centella линијата. Одлична е, а и ептен одговара на описот според ова што го бараш.
Noir perfume lab ги меркам. Чисто за проба ставив во кошничка да видам цена, па ми излезе да додавам маслени капки. Секоја капка 100 ден.. ако некој...
Па ок, ама тој не ѝ пишал конкретно ништо за гледање. :D На пример, дали си слободна викендов да пиеме кафе и да се запознаеме подобро, наместо...
Дали некој користи нешто на фирмата Olival? Да ми препорачате некоја убава крема за лице, хидратантна што не мрси
Separate names with a comma.