Овие изјави ги даваат колку да се нервира народ, а во иднина и така ќе нема пензии, туку универзален доход. Е сегa, ова е Македонија, па не знам тука...
Масажа на скалпот најмногу помага за стимулација на раст на нови влакна. Можеш да употребуваш масла по твој избор, јас во моментов имам едно Оливал...
Не знам за Скопје. Пишува на фб Велес. Јас само онлајн имам купувано од нив.
Деновиве песната Рајот на земјата може комотно да се преименува во Пеколот на земјата:sweat:
Колаген се зема само течен без никакви додатоци. Кога веќе користиш во прав,отвори касичка,дирекно во уста и со вода голташ. Така ќе избегнеш...
Како што знам сите или повеќето од помладите сме и во втор столб. Како сега немало да има ни за минимум?Нели тоа беше продадено како подобро решение?...
Интересно е што повеќето кои на сите страни се бунат за базенот се мажи. :D Загрижени се дека со ова ќе се врши дискриминација и сегрегација. Ај,...
Вакви мажи имаат проблем сами со себе, едноставно не можат да ја издржат „тежината“ на бракот. Прекини ја целосно дискусијата на темата, едноставно...
Јас давам вомекс шируп. Сто пати се поврати и исто толку пати се испра седиштето. Уште на година ипол ја свртевме нанапред да гледа и тоа не помага....
Каде е кабинетот на проф. Марија Трпкова Несторовска? Итно
Здраво. Дали Патче уште држи часови во Скопје ? Дали има некој број од неа и дали некој знае колку чинат часовите кај неа сега ? Јас имам одено кај...
@Vevi996 Според мене, Поголем проблем од немањето интимност ми е делот што и кога плачеш пред него, тој не чувствува жал. Ова не е воопшто океј....
[MEDIA]
Земјотрес во Венецуела.Спасиле дете под урнатините,не е лесно да се извлече
Оптика
Лага ЛПМ има првут
Welcome to the club И ние сме на Dachgeschoss :x Со маж ми бевме на гости. Се испотив во кола :sweat: Сега е свежо. Дува и ветре. Вечер убаво ќе...
Не знам дали посетуваш психолог, ама верувам дека ќе ти помогне низ разговор да препознаеш кога и како ти доаѓаат овие мисли. Ова е нешто на кое...
Поголемо бројче беа ама многу ми се свиѓаа и ги купив :inlove: за на есен ваљда ќе и бидат ок [ATTACH]
Separate names with a comma.