Се што ни се случува е со Божја Промисла. Преземено Што е тоа промисла? Тоа е едно од основните Божји својства – да гледа сè што постои, што...
@Aleksandar 111 ако е таа што мислам во право си. Таква е со тел. повици.
Предложете ми ресторани за поголема семејна прослава околу декември или јануари во Скопје или околни места. Етно Парк Гиновци убаво е зимно време?
На добар пат сум до посакуваното.
Готвам, средувам хаос со пуштена музика и си пеам.
Не така директно. Флертувај... Можеш да го прашаш кога да ти го вратам долгот? :) И мене ова ме стопи. Уживај и опушти се и ќе биде се во ред.
195
Никат не отидов више кај неа Збориме за психолог психотерапевт универзитески професор и мислам потпретседател на комора на психолози и што уште не...
Немој да ми мачкаш очи дека знам и јас по нешто. Престани постојано да прашуваш за сѐ и сешто. Високо си летнал, ајде биди добар пак под ѕвезди...
Нема правило, се согласувам со тебе, исто си мислев дека тегоби, болки, грчеви не би смеело да се игнорираат.
[MEDIA]
200
Човекот е создаден според образот божји. Да, создаден е како владетел на сите други созданија, со даден разум. Тоа што понекогаш човекот знае да го...
Dali nekoj znae dali letovo ke gi ima kremite na Inopharm vo Zegin ili kremata Levrana vo Belina? Najdobri mi bea so mineralen spf, letovo niedna...
205
210
Во смисла со животните, за животните човекот е тиранин или најголемото животно на планетата. Живееме во модерните Содома и Гомора. :(
215
220
Подалеку од Бургер Кинг, Мек и КФЦ и општо места каде што се продава брза храна, истото важи посебно и за турските донер ресторани. Или што поретко,...
Separate names with a comma.