170
Имав турбулентен викенд, ама преживеав. За среќа, заврши добро.
Буквално како да зборувате за моето хаха, и чудно ми е што секој ден е различна.. таман ќе ме изнервира со плачење буквално за се, нареден ден е...
Не, не беше за тебе тоа него општо многу се гледа црно бело на работиве и се прави mom shaming. Ги знаеме препораките сите уреду е и сите скршнуваат...
Јас сум на мисла да земам онакво подлога ко со ограда. Дубак за мојата нема шанси, не затоа што е добро или лошо, туку зошто уште сега е мува без...
Мачкај алое вера гел, од Nature Republic e добар и маст од невен ако имаш големи изгореници, добро лекува. Јас со оваа комбинација ја смирив кожата....
Пијам фолна, б12, премама и Д витамин. Вежбам и гледам да не се нервирам. Тироидна е во ред. А д цимери немам проверено. Фала ти многу
seushte nemam isplata za Maj
И јас сакам да го споделам моето негативно искуство со Ирена од Биотек. Отидов кај неа токму поради позитивните мислења што ги прочитав овде на...
Mene mi e stvar od vadenjeto na jajce kletki i od hormonskata terapija….
Па добро тогаш се надевам не ме разбра лошо зашто тука негде сме со размислувањето. Јас за првото војни водев со сите за паткање, скокање на стапала...
Мајки како вежбате бебе 2 м на стомак, што не сака? Ќе си легне, не се замара. Некогаш плаче, некогаш не. Го држиме убаво во раце и на гради за да...
Еве јас го ставам искрено толку. Кога морам да направам нешто набрзина за да се фокусирам максимално. Пример ручек да ставам да излупам нешто. Кога...
Скроз ве разбирам. Јас искрено не знам што сакам, кога е во прашање парфем. Као да, има неколку што ми се допаѓаат ама нема некој што до тој степен...
Здраво размислував да одам некаде еднодневно во соседството, па ме интересира искуства од некои што патувале така.
Јас не мислев на бебиња што се ставаат 10-15мин, незначително е за мене, а и искрено не познавам мајки што го користат само 15мин, исто како што не...
Кога се отвора видеото се гледа твојот профил на тикток, да знаеш. :)
Дали може да се прави хпв типизација во бременост 19 недела? На резултатите на пап мо излезе хпв па матичната ми рече да направиме типизација...
А кој па рече дека ако детето е во дубак 10 15 минути на ден не е на под и не вежба мускули? Од сите препораки мора пародија да се прави. Моето прво...
Во принцип носам поскап поклон на мекици ако кај луѓето не би отишла на повојница. Ако одиш на повојница е доволно нешто симболично, ќебенце,...
Separate names with a comma.