+1 Не знам во последно ептен ми има проблеми и едноставно попрактично ми е дур си прам кафе да ми се симнат епизодите (иако брзо ми слегва па не...
А што си го губиш времето за вакви? Очигледно е дека бара жена за дома. За домот на мајка му поточно. Нема да смениш 40 годишен маж, таков е и таков...
Јас го користам шампонот wash and go и се вљубив во него. Не би го менувала уште долго. Мислам го пронајдов вистинскиот. Возбудлив е!
Оваа година и ние изгоревме повеќе за разлика од претходните години и покрај мачкањето со ист фактор. Баш му коментирав на мм за ова. Јас ставав...
Пиши порака ако те фати криза. За било што.
Како оаза во пустина, токму така ми дојде во животот. Како да прифатам да си одиш? Како да успеам да продолжам без тебе? Ме промени, не сум истата,...
Фала ти на препораките и советите. Се мачкав со алое вера, подобра сум сега, престана да ме пече и боли. Пилинг немам цела недела направено и врела...
Немој да дојдеш на мака па да се покаеш за кажаното. Јас сум еден човек што зборел исто како тебе. Човек што верува дека се е од господ и дека се е...
Не си ништо подобар ни ти
Можеби треба да отвориме посебна тема за Stremio. Во последно време е катастрофа, се трудам да го избегнам. Се случило и сè почесто се случува...
Мајка не можеш да мериш колку е најадено само според тоа колку време седи на града. На почетокот моето и по саат време и кусур цицаше а во болница ми...
Во Топер и во Матица да провериш, таму имаат изданија на Лагуна.
Најтешкиот дел е психичкиот. Како што напиша и членката претходно, во оваа постапка едноставно треба да влезеш психички подготвен – со надеж дека ќе...
Знае некој дали и каде можам да ја најдам кај нас? [ATTACH]
Верувај дека влегов во темава да видам дали го има некој ова исто мислење со мене, баш истото си го реков и јас.
Еве јас со нова тема продолжувам :D За неколку дена мм оди на службено патување во странство и една недела ќе биде отсутен. Јас останувам сама со...
Да, дури и во наредните неколку дена е нормално. Се враќа во нормала телото.
Не верував, ама се покажа дека е вистина. На форумов има луѓе што би отишле и кај најдемонизираните луѓе, само за да им „гледаат“. Овие несреќници...
Ја вчера пивнат ја видов веста и толку се исплакав, за моите неам плачено. Пораснав со Црно Тиквешко и Чаирска Романтика. Вечен!
Separate names with a comma.