Ех со тоа теписите перење, шо имам нозе истрљано со мил прашокот и билјана, ми се чини до денес денеска ми се бели од нив :D
Светлото за читање е од Пепко или? Со здравје да се користи. :hug:
Уште една жена убиена. Веројатно поранешниот сопруг е сторителот....
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Нека дојде денот да појде и да се врати па после ќе биде негов секако. Јас повеќе си правам притисок дали ќе постигнам се. Што ако ова, што ако она...
Не веќе.
Arena Sport, сега има и со македонски јазик.
Дека ти е пратен таму ќе си го земеш, после тоа си бркај работа во Софија за матичен број и адреса
Се знаат имињата на новите министри?
Na koja programa go davaat svetskovo?
Али коментаторов: Анчелоти е мирен, делува како веќе да го гледал натпреваров и да го знае крајот хахаха
Бразил многу слаби исто како Англија, безидејно со обид некако да дадат гол. Ова не е екипа која може да освои Светско. А се понадевав дека конечно...
Фала на инфо, се мислев Спорт клуб ќе даваат а на А1 немаме, добро е што Арена МК го откупиле правото. Башка некое изненадување мора да се случи во...
Прави некој нарачки за авон?
Јапонците ја заиграа "бразилската самба" за водство од 0-1 :*: Јапонија ја запали својата Toyota врз големиот фаворит Бразил :l::inlove: Nipponnnnn...
Знам, ама анонимна сум и таму, така да сеедно.
Здраво, Правиш нарачки?
Имам другарка од Ѓорче, ѝ пишав деновиве да не излегува, пошто пијани манијаци ѝ шетаат у населба. [ATTACH]
Некој од тука прави нарачки?
@GirlLove Запни за себе, како што запнуваш за тие мажи :*:
Separate names with a comma.