Невкусен муабет.
:rofl::rofl: и отвори профил на инстаграм , со болдирано housewife. Happy life постови, и tips како да манифестираш се што ќе посакаш, како да...
Дете направи година, ама со јадењето уште сме скарани. Доручек јаде ефинствено нормално овошје со житарка околу 200 гр може да изеде. Ручек едвај 15...
Послаби беа Бразил, ама сепак на крај они победија...
Баш се добри. На баба ми и беше намалено железото...И ги купив овие и фала Богу го кренала железото...
Барав тема и се изненадив кога видов дека нема, а баш се популарни овие рол-он маслени парфемчиња. Ги продаваат по социјалните мрежи некои девојки и...
Исто, сите во нејзината група имаат, околу мене пријатели буквално сите, не знам јас зошто вака си правам, најверојатно дека првенче хаха... Сепак ви...
Ни јас. До 2000 денари максимум. И то е многу.
Стварно голема разлика во цена. Не би дала скоро 4000 за арапски, искрено.
Баш мислев да отворам тема за Ритуалс, ама пребарав прво гледам имало. Прв пат во 2021 год добив подарок rituals of sakura пена и гел за туширање....
Шо знам, мене вака лаички ми личи малку сон дење, сепак е мало бебе. Или првите прозори на будност малце продолжи ги. До 2 да се разбуди од 2 дремки,...
Јас ги купив од кам во аеродром кај Блаже Конески школото. А мислам дека оваа од Фицек ја видов прееска во капитол на штандот од сакам книги
Од овој подобар нема. Го користам веќе 1-2 години. :inlove: [ATTACH]
Не
130
[ATTACH] Искуство со овие? Железо 2 ми беше пред некој ден.
3980 ден. Тоа е премногу. Јас 30€ го купив, а редовна цена беше мислам 38€. Моментално на Нотино е 25€ на попуст. За тие што можете од таму да го...
135
Здраво Колку време стои на собна температура мајчиното млеко а колку во фрижидер? Заборавив со првото бебе како правев,сега извадив со пумпицата и нз...
Да
Separate names with a comma.