Досега никогаш, секогаш ми ги нуди Ест гејт или СЦМ како опции за достава до продавница... Да не во меѓувреме снемало некое парче па тоа да ја кочи...
ХАХАХАХА неее не ја порачав на крај нарачката, по принцип на елиминација стигнав до помалку од 10% од сумата :D:D:D Ахххх кога би имала 80.000...
Па искрено зависи како ќе ви се погоди времето. Мислам дека новиот дел на ставрос спрема врасна е отворено морето и на таа страна може да фаќаат...
Константин или Коста
Кажете некоја српска страница или било каква што ќе дава пренос, сакам да гледам :?:
Не сака ни за спиење пелена? Синко дава за спиење зошто тоа се за спиење пелени, така му зборувам. Пробај така дека се посебни пелени за спиење. Или...
го користиме ептен порано раскревавме се сега си проаѓа секаде ќе се помачи ќе исчисти. На подлогата ги ставаме сите ствари, подлогата ја виткам ја...
Два дена сум во неверување, како да не е вистина, нереално.
@kozuf , за ноќно, да заспива без, па после да ставаш ако спие цврсто? Или ставај на кревет водоотпорни заштитници, па терајте без памперс. Може за...
Како е Ставрос во септември, дали дува ветер и има бранови тој период? Едни пријатели ми кажаа дувало многу ветер дури непријатно било па незнам...
Среќен роденден голем да порасниш :inlove:
Среќен роденден, се најубаво:party::beer: Да ни продаваш боровинки и во други маркети и низ цела Мк.
Зошто не ми дава да си одберам достава до продавница? Ви се случило вака?
Во сабота после работа ќере запна не сакам пелена. Не сакаше да седи на нокшир па имаше избор, или пелена, или гаќи + нокшир. Ајде се согласи да седи...
dali na nekoj mu treba kolicka 3 vo 1 sistem za 3000 denari marka Foppapedreti?koristena e ama zdrava
:worried: Мислев дека единствена сум со толкави сметки (сега не 80к ама 200 евра сум правела по пратка, другарките ме прават будала)
И ние роботот го користевме пред да се роди бебе повеќе. Сега со стик правосмукалка поедноставно е некако. Кај што трошат кај што јадат или во кујна...
Пуштам клима во дневна и со отворени врати. И ние сме на поткровје, без клима сите сме ненаспани.
Kolku e kazna za zadocneta zaverka na semestar?i dali moze primer da se zaveri vo isto vreme pri upis na sledna godina vo septemvri?fala
Prodavam violeta pampers br 6ka 1pakovajne so 48parcina i plus drugo pakovajne od 25parcina,vkupno cena 600denari.
Separate names with a comma.