Ако не ти е проблем да се поскапи, јас земав од Манекс Егло многу квалитетни лустери. Имаат доста на лагер, а и да немаат, имаат огромен каталог и...
Пред Будва на одење кон Котор немаше гужва, слободно се движевме по тој дел кај Рафајловичи и Бечичи. На враќање имаше од Котор кон Будва, на тоа...
[MEDIA]
Какво фустанче да си купам за да ми оди со златни високи сандали и златна ташна?
Дали овошјето кај 7 месеци бебе треба да се вари? Пример за кајсија, праска ?
да и јас мислам зависи од многу работи дома и од мебел што се имаш :) мене ич не ми е обврска а и ние имаме подлога, игрална, релаксатор и пак не ми...
Не знам од каде во МК би тргнала. На пример ако си од охридски регион, појди до Тушемиште и до Поградец во Албанија. Веднаш после граница е...
Јас имам и 7год и 2 год деца, и секако сум раскревала после легнување на децата. Нормално дека е бомба дома на крај на ден, ама кога веќе раскревам...
Тоа и велам. Ама ми вели што има да се мешаат што правам. Е па велам тоа се луѓето овде. Не смееш такава да бидеш, до толку доследна до последен...
Па баш маичка и фармерки можат да изгледаат elevated и classy. Некогаш во едноставноста е убавината. Не сака баш секој да се шета "креативно" и со...
Не ги знам јас баш деловите таму, ама на влезот во тој дел, Будва ли е целото или друго име има незнам, значи на влезот имаше прееемногу гужва. Ние...
Ги спои популарноста, сега е моментот да извлечат корист од ваква врска.
Да, тоа е реалноста. Условите и можностите што ги имаат во најдобрите американски школи се неспоредливи. Во топ 10 има три Американки, што доволно...
Добро таму тој дел стандард си фака гужва во сезона
Немам појма, некако не ми идат како пар
Па убаво и рекол. Ако веќе ми дале отказ... ќе си свиркам.
Зошто?
A какви треба?
Ја има ли во Солун таа продавница? Би ги земала, ако фатам добар попуст. Одамна ги барам. :D
Не сака, баш тоа и го зборев демек тие се специјални, ама не, она била голема за пелени. Пробав на спиење ама дури да соблечам гаќи, да ставам...
Separate names with a comma.