Компир
Според кого ова? Само кај идиоти/ идиотки си поатрактивен ако си во врска. Одма да си знаеш што мустри се и подалеку од таквите. Да сумираме по тоа...
Ау не преферирам вакви врски. Ако не можам да си ја споделам љубовта спонтано што ми вреди таква тајна врска?
Чим имаш млеко и ти надоаѓа баш нема потреба бебе да пие формула според мене. Ставај го да цица ти со формулата само компликации плус ќе си направиш,...
Ќе јадеш додека не се отруеш :D. Не да не бива, ај што горчи него боли бе. Имам простено неверство, џабе по некое време си пукна тиквата. Таква...
Не давав ниту еднаш, нема потреба
Како ги заштитувате од комарци ? Бебе 6м цело е искасано :whew:
Никако, какво простување. Поточно еднаш така се зафркнав и после цело време ми беше како на трње да седам. И двајцата се нервиравме постојано и...
Исто. Кај ја видов темава ќе ме настрвите да идам у маркет и се затрчам по гумени како мало дете. Ама вкусни се многу.
[ATTACH]
Mnogu glupav komentar. Prvo covekot ne naplakja nisto. Dokolku moze ti pomaga a dokolku ne, ti kazuva vednas i ne te folira. Tvoe e da veruvas ili ne...
Банирана е
Дали е банирана пред некој ден и сега повторно е вратена?
Јас уште варам ама кратко само врела вода да ги фати, 9 мес.
Видеото е само од филмот, ама песната ми е топ [MEDIA] [MEDIA] [MEDIA] [MEDIA] Ја обожавам Nina Simone.
Чипс
а зеленчук вариш, така?
Ej, фала! Јас гуглав, бев и на сајтов, ама не ги видов. Но, 159 денари, и тоа на попуст, бе! Уау! Јас ги купив 1 евро. Страшно.
Јадам чипс, вадам рандом од ќесето кога ми се паѓа во форма на срце. Се стопив. Love is in the air:l:
И јас пијам магнезиум и ми помага.
Separate names with a comma.