Др. Ирена Гошева доколку ти треба стручност и професионалност. Најтопло ја препорачувам
Мајки на бебиња кои одат во градинка, како и кога им давате оброци од кога ќе си дојдат од градинка? Ние сме 11 месеци, во градинка седи до 3 часот,...
Исто мислам. Ама Магнолија тврди дека со редовна и правилна рутина стануваат помали и по незабележливи. Такоџе една ме напна, продава природна...
Јас имам, ама 1цм е мојот, и не ми кажале да правам биопсија. Одев на 6м на преглед, сега на 1 година. Колку цм е? Што ти кажаа? Не се плаши, обично...
Private Girls From Your Town - No Selfie - Anonymous Casual Dating https://PrivateDates.live Private Girls From Your Town - Anonymous Casual...
Јас на пример ни по листата не се водам. Давам сезонски што има да проба. Веќе проба диња, лубеница, цреша а тие се на листата за малку покасно. Само...
Зеленчук да.
И јас користам mousti care и мојава не сум приметила да ја касаат. Ако е на мајка и ќе нема гајле :D
NSYNC имаат боља музика од повеќето денешни поп изведувачи. 'Celebrity' им е најдобриот албум.
Нормално е да се плашиш, ново ти е и непознато. И мене ми беше исто така, ама брзо беше и лесно се заврши. Тенка е иглата не боли премногу. Повеќе...
Ма немам мали работи, малите се собрани, се ми се големи работи кои не можат да се соберат и складираат и вадат по потреба. Исто столиците не ми се...
Ве молам за совет Вчера ми открија фиброаденом.мислам така се викаше,не било страшно но мора да се прави пункција со игла. Прв пат се соочувам со...
Се зависи од тебе...биди силна и фокусирана каква што си и за неколку месеци ќе скокаш од радост. Знаеш и самата се'
После колку време од завршување на рокот добивте одговор дали е одобрен грантот?
Знаеш кога си затрескан/а во се гледаш и проектираш љубов. Убаво е и секому да е така. :inlove:
Како ќе си го построиш да биде таков ќе ти биде. Ако е варач овој на членкава најверојатно таков си бил и претходно во врска. Таа или знаела или не,...
Што убаво... на некои луѓе толку малку им треба :)
Немам ништо добиено
Пробајте со мелатонин, и читање дур да проработи мелатонинот.
Луѓе дали сте примале некои вакцини после пораѓај? Сега се јавив да закажам термин на нов фрауенарцт за контрола и ми велат да понесам импфпас викам...
Separate names with a comma.